Bingewatch alert: alle seizoenen van The Fresh Prince of Bel-Air staan op Netflix

redactie 1 Jul 2019 Entertainment

‘Now this is a story all about how. My life got flipped turned upside down’. Wedden dat je de titelsong van The Fresh Prince of Bel-Air gelijk niet meer uit je hoofd krijgt. Begin hier maar alvast aan te wennen, want alle seizoenen van de legendarische serie zijn op Netflix te zien. Gruwelijk!

Al meer dan twintig jaar geleden verscheen de laatste aflevering van The Fresh Prince of Bel-Air op tv. In 1966 stopte NBC de serie. Will Smith speelde de hoofdrol in de comedy en werd ongekend populair. De serie werd door miljoenen mensen gekeken en werd een echt culthit. Volgens Netflix is de serie nog steeds mega populair, want vandaag verrassen ze ons met alle zes seizoenen die online komen. Dat betekent bingewatchen.

Familie Banks

The Fresh Prince of Bel-Air gaat over het welvarende gezin Banks. Hun leven staat volledig op z’n kop als hun bijdehandte familielid Will uit Philadelphia bij hen komt wonen. In het begin van elke aflevering rapt Will Smith waarom hij door zijn moeder naar zijn oom en tante is gestuurd.

Luister hier de titelsong om je geheugen weer even op te frissen!

 

Reageer op artikel:
Bingewatch alert: alle seizoenen van The Fresh Prince of Bel-Air staan op Netflix
Sluiten