Deze tent maakt jouw kampeeravontuur tot een waar paradijs

Redactie 27 jun 2018 Entertainment

De vakantiedagen zijn opgenomen bij de baas en er staat een tijd vol vrijheid, bier en zon op je te wachten. Jawol, verkansie! Misschien ga je wel roadtrippen door Zuid-Afrika, drie weken met je pens op een luchtbed in het Gardameer of moet je het doen met een weekendje Lowlands, in alle gevallen heb je een tent nodig. Laten wij nou net het perfecte dak boven je hoofd voor je hebben gevonden.

Je kent ongetwijfeld wel de tenten van Quechua. Het tijdelijke huis is befaamd vanwege z’n onuitspreekbare naam en een graag geziene gast op menig camping. Quechua is trouwens het eigen merk van Decathlon. Het goede nieuws? Hun uithangbord heeft een dikke upgrade gekregen!

Fresh & Black

Dankzij het Fresh & Black systeem kan de zon rustig een paar uur vol op de tent schijnen. In de tent is het een flink stuk koeler (tot 17 graden) en bovendien een stuk donkerder (tot 99%). En dat is chill, want iedereen weet hoe het voelt om na een paar uur slaap en met de alcholsuizingen door je hoofd wakker te worden omdat je uit je tent wordt gebrand door die vriendelijke schijnende reus daar aan de blauwe hemel.

Fresh and Black

Sportief gebruik

De tent is vooral gericht op sportief gebruik. Ga je hiken in Zwitserland? De Fresh & black moet je hebben! Ga je op outdoor vakantie naar de Dordogne en ben je op zoek naar een chill spot na je canyoning avontuur? De Fresh & black is jouw uitvalsbasis. Wil je na een vermoeiende fietstocht door de Italiaanse Dolomieten even paar uurtjes bijslapen op je matrasje? De Fresh & black tent geeft jou de rust die je nodig hebt.

De Fresh & black bestaat in meerdere varianten. Zo is ‘ie er voor twee en drie personen en kun je als je een paar tientjes meer besteed de luxere XL variant bestellen.

Reageer op artikel:
Deze tent maakt jouw kampeeravontuur tot een waar paradijs
Sluiten