Vriendin Frenkie de Jong geeft unieke behind the scenes van transfer naar FC Barcelona

redactie 8 Jul 2019 Entertainment

Het is een jongensdroom die uitkomt voor Frenkie de Jong, een transfer naar FC Barcelona. Samen met zijn vriendin en familie kreeg hij zijn glimlach dan ook niet van zijn gezicht toen hij vrijdag 5 juli officieel werd gepresenteerd in Camp Nou. Zijn vriendin Mikky Kiemeney (nummer 16 van de FHM500 én WAG van het jaar) geeft ons nu een unieke behind the scenes van deze transfer.

Tijdens zijn presentatie laat Frenkie weten dat het er lang naar uitzag dat hij voor Paris Saint-Germain zou kiezen. Zij hadden goede plannen met de jonge middenvelder. Er gingen zelfs al geruchten dat Mikky op huizenjacht was in de stad van de liefde. Uiteindelijk werd FC Barcelona toch ineens heel serieus en kon Frenkie naar de club waar hij als kleine jongen al van droomde.

Presentatie

In de elf minuten durende video zien we hoe Frenkie reageert op zijn transfer, maar ook hoe bijvoorbeeld zijn teamgenoten reageren. We zien Frenkie en zijn entourage ook zitten in een dik privé jet, maar het absolute hoogtepunt van alles is natuurlijk de presentatie in voetbaltempel Camp Nou. Helaas niet in het traditionele gestreepte shirt, maar de kleuren van Barça zitten Frenkie als gegoten.

Onder toeziend oog van ruim 20.000 supporters houdt Frenkie een balletje hoog, om vervolgens weer strak in het pak te verschijnen in de perskamer. Daar wordt door veel journalisten gevraagd naar Matthijs de Ligt, of Frenkie het bijvoorbeeld jammer vindt dat hij er nu niet bij is. Vinden ze bij FC Barcelona niet zo leuk, dus daar worden ze flink pissig om. We moeten ook gewoon even genieten van deze Nederlandse topper bij deze wereldclub. En hoe tof is het dat Mikky zo met hem meeleeft en zo’n toffe video in elkaar goochelt, top werk!

View this post on Instagram

A post shared by MIKKY. (@mikkykiemeney) on

Reageer op artikel:
Vriendin Frenkie de Jong geeft unieke behind the scenes van transfer naar FC Barcelona
Sluiten