Zelfs voor Fred Again.. waren dit de meest bizarre 12 uur van zijn leven

We hebben zelf af en toe best gekke weekendjes meegemaakt. Althans, dat vinden we zelf dan. Toch valt het in het niet als we het vergelijken met hoe de sterren der aarde door het leven racen. Een doodziek concreet voorbeeld hiervan kwam van Fred Again.. tijdens zijn Glastonbury optreden. Hij had naar eigen zeggen de meest bizarre 12 uur van zijn leven, en dat geloven we eigenlijk wel.

Fred Again.. op Glasto

Over een paar maandjes speelt Fred twee stijf uitverkochte shows in de Ziggo Dome. Kaartjes bemachtigen voor een van de populairste elektronische baasjes van het moment bleek vrij onmogelijk met tot aan de 100.000 wachtenden voor ons (en dat is dan één van de twee dagen). Op Glastonbury kon je wat makkelijker in zijn buurt komen, en ook nog eens meteen Elton John zijn laatste concert meepakken. Niet alleen voor Sir Elton en het publiek was het een speciaal weekend, ook Fred zal het nooit meer vergeten. We nemen je even mee.

Nu is het hartstikke leuk dat we het even uitleggen, maar de bijbehorende foto’s maken het verhaal meteen een stuk leuker. Hou ze er eventjes bij! (Staan onderaan de pagina)

Acht uur ’s avonds: Fred zijn hele squad komt aan op Glastonbury. Klinkt vrij normaal, maar onder de genodigden is zijn schoonzus die exact 9 maanden zwanger is. Tja, ze wilde gewoon heel graag komen.

Half 9 ’s avonds: Fred begint aan zijn gigantische Glasto-show, naar eigen zeggen de meest magische plek op aarde.

Tien uur ’s avonds: Het eind van zijn show. Geslaagd, klaar is kees.

Twaalf uur middernacht: Fred ging kijken bij de show van zijn maatje Four Tet, niks aan het handje.

Een uur ’s nachts: Zijn broer krijgt een berichtje dat de bevalling is begonnen en dat hij direct naar Londen moet. Eén probleem, de desbetreffende broer zijn ze kwijt en zoals wel vaker op festivals hadden ze geen bereik.

Drie uur ’s nachts: Ze wisten van niks, dus het feest ging onverstoord door tot in de vroege uurtjes.

Zes uur ’s ochtends:  Wandelend door de ravage van de hele voorgaande dag en nacht, onwetend dat hij een paar minuten geleden voor het eerst oom is geworden.

Zeven uur ’s ochtends: Onderweg krijgt iemand voor het eerst weer bereik, wacht…WAT?!

Acht uur ’s ochtends: Freds ma laat hem de eerste foto’s van het baby’tje zien.

De hele volgende dag: Een trotse oom!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Fred again.. (@fredagainagainagainagainagain)

Reageer op artikel:
Zelfs voor Fred Again.. waren dit de meest bizarre 12 uur van zijn leven
Sluiten