Zo zagen de eerste fotoshoots eruit van vijf bekende topmodellen

redactie 7 Jul 2019 Entertainment

Op je dertigste loop je in modeland de kans om weg gestempeld te worden als ‘oud’ en daarom kan je als model het best zo vroeg mogelijk beginnen met shooten. Dat dachten ook deze vijf modellen.  Ze zijn inmiddels uitgegroeid tot succesvolle topmodellen en begonnen hun carrière al op vroege leeftijd. Zo zagen hun eerste fotoshoots eruit. 

1. Cara Delevingne

Cara begon haar carrière al op haar tiende voor de Italiaanse editie van modemagazine Vogue. Fotograaf Bruce Weber maakte de foto’s. De bekende fotograaf zou ook degene zijn die haar gespot heeft. Well done Bruce!

2. Kate Moss

Op 14-jarige leeftijd werd Kate gespot op JFK Airpoirt door modellenscout Sarah Doukas. Er werd een testshoot geregeld met fotograaf Owen Scarbiena en deze was gelijk weg van de unieke uitstraling van het meisje. De foto’s werden pas in 2016 vrijgegeven tijdens een tentoonstelling in Londen.

3. Romee Strijd

Onze eigen Romee deelde een foto van haar eerste professionele fotoshoot op Instagram. Voor de shoot moest de toen 14-jarige helemaal naar New York City. Nu is ze een van Nederlands bekende modellen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

throwback to my first shoot ever ? 14 yr old.

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd) op

4. Miranda Kerr

Rondom de eerste shoot van topper Miranda was veel te doen, omdat het model zo jong was. Op haar dertiende scoorde ze haar eerste covershoot voor het Australische tienermagazine Dolly. Nu schittert ze als Victoria’s Secret Angel.

5. Cindy Crawford

Cindy heeft de covers gepakt van bijna alle grote tijdschriften ter wereld. Haar eerste opdracht had ze voor de lokale krant DeKalb Nite Weekly in 1982.

Reageer op artikel:
Zo zagen de eerste fotoshoots eruit van vijf bekende topmodellen
Sluiten