Deze koter brengt het Fortnite-dansje op ultra hoog niveau

Redactie 16 jun 2018 Entertainment

Eigenlijk worden we een beetje moe van al die Fortnite-dansvideo’s op Social Media. Maar ach, het heeft ook weer wat. We zien mensen zichzelf compleet voor schut zetten en sommigen grijpen hun kans en laten hun zieke danspasjes zien. Deze koter weet iedereen te dissen met zijn zieke dansmovees.

Als je Fortnite niet kent, dan heb je onder een stapel stenen geslapen ter waarde van 3 ton. Echt waar, de gratis shooter is momenteel zo populair dat naar geruchten het halve koningshuis verslaafd is aan de serie. Het gaat zelfs zo ver dat we laatst een artikel tegenkwamen waarin stond vermeld dat er een meisje maar in haar broek plaste om niet midden in haar spel te stoppen. Dat gaat behoorlijk ver ja. Gelukkig zitten er ook nog leuke kanten aan het spel. Neem nou het Fortnite-dansje.

Moeder

Deze 6-jarige knul wist wat hij moest doen om zijn moment of fame te pakken. Als een regelrechte baas mag hij zich nu wel in het rijtje Michael Jackson en Timor Steffens noemen. Check even zijn brute dansmoves hieronder. Zijn moeder mag er trouwens ook wel wezen. Samen deze kiddo grootbrengen?

Reageer op artikel:
Deze koter brengt het Fortnite-dansje op ultra hoog niveau
Sluiten