Foo Fighters rocken keihard in geniale Carpool Karaoke

Redactie 21 Sep 2017 Entertainment

Als je de hilarische filmpjes van James Corden inmiddels nog niet kent dan ben je de afgelopen jaren waarschijnlijk ontvoerd geweest door IS. James is de host van de razendpopulaire ‘Carpool Karaoke’ in zijn The Late Late show. Corden nodigt artiesten van wereldformaat uit voor een ritje in zijn auto en blèrt vervolgens keihard mee op de hits van zijn gasten. Steengoed concept.

Zoals je begrijpt, levert dit hilarische beelden op. Namen als Adele, Justin Bieber en Bruno Mars wist de grappige presentator al te strikken. Nu kreeg hij het zelfs voor elkaar om de complete rockband The Foo Fighters in te laten stappen. Nummers als ‘All my life’, ‘Best of you’ en ‘Learn  to fly’ werden uit volle borst meegezongen. Ook de nieuwe single ‘The sky is a neighbourhood’ werd met enthousiasme uitgevoerd.

James brengt in deze editie de rocksterren naar hun favoriete gitaarshop en neemt nog even deel aan een flinke drum-sessie met de mannen. Het levert een werkelijk waar briljante editie op met een glinsterende hoofdrol voor Dave Grohl en consorten. Het nieuwe album Concrete and Gold van het 6-koppige rockbeest kwam vorige week uit.

Reageer op artikel:
Foo Fighters rocken keihard in geniale Carpool Karaoke
Sluiten