Twee mannen uit Florida zijn opgepakt omdat ze een alligator dronken wilden voeren

In Florida kun je aardig dieren spotten, zo vind je er ook alligators. Twee Amerikanen zagen langs de weg zo’n slijmerig beest exemplaar liggen. Het leek hun een goed idee om het dier te pakken. Dat liep wat minder goed af en een van de twee werd gebeten, omdat ze bier door de strot van het dier wilden gieten. Het duo is voor hun actie gearresteerd. Amerika fuck yeah!

Op film

De 27-jarige Timothy Kepke en de 22-jarige Noah Osborne zouden de hele actie op film hebben gezet. Helaas voor de rest van ons, is de video niet vrijgegeven door de politie. Het is verder niet duidelijk hoeveel schade de alligator heeft aangericht en hoe groot het reptiel daadwerkelijk was. Gratis tip van de redactie: mocht je iets crimineels uithalen en ermee weg willen komen is het misschien handig om het niet te filmen. De New York Post meldde dat de autoriteiten de video in handen kregen en Kepke op 17 september in zijn huis ermee konden confronteren. Hij bekende toen dat hij een rol had gespeeld in het toch wat lachwekkende incident, zijn compagnon is later ook meegenomen

De twee geniën zijn overgebracht naar de gevangenis van Martin County, maar zijn al gauw losgelaten nadat ze de borg van ongeveer 6.8 duizend euro neer tikten.

Reageer op artikel:
Twee mannen uit Florida zijn opgepakt omdat ze een alligator dronken wilden voeren
Sluiten