4 speeltjes waar je een grandioze Steak & Blowjob day mee beleeft

redactie 13 mrt 2019 Entertainment

De ultieme Valentijnsdag voor mannen komt er weer aan: de jaarlijkse Steak & Blowjob day. Een dag die volledig staat in het teken van mannen en wat ze lekker vinden. Geen gezeur met bosjes bloemen, knutselwerkjes, ontbijtjes op bed of noem het maar op. Nee, gewoon een goed stuk vlees en een beste pijppartij. Een mooie dag voor je vriendin om wat terug te doen voor al je verwoede pogingen om een goed cadeautje uit te zoeken voor die commerciële feestdagen en jubileums.

Helaas heeft niet iedere dappere ridder een jonkvrouw tot zijn beschikking. Die mannen zullen zelf een lekker biefstukje moeten bakken. Dat blowjob-gedeelte wordt misschien lastiger als je alleen bent. Gelukkig kan je dat tegenwoordig feilloos simuleren met de beste seksspeeltjes voor mannen. Laten wij er nou net een paar hebben uitgezocht voor Julia-loze Romeo’s. Geen dank.

Fleshlight Turbo Thrust

Haal de Fleshlight Turbo Thrust in huis voor de meest realistische blowjob-ervaring. Hiermee kan je jezelf wel vermaken. Knappe jongen als jij niet door het plafond schiet bij het gebruiken van deze badboy. Met de geribbelde textuur (of noppen als je dat fijner vindt) moet deze fleshlight je naar ongekende hoogtes brengen. Je kan zelfs de zuigkracht van het speeltje regelen. Spannend hoor. Je kan de Turbo Thrust ook in ‘t blauw krijgen.

Foto: Willie.nl

Fleshlight Quickshot Boost

Dit revolutionaire speelgoed voor mannen is één van de paradepaardjes bij Willie.nl. Hij is voorzien van twee openingen, waardoor je ‘m van twee kanten kan gebruiken. Dat betekent dus ook dat, mocht je een partner hebben of wat ribben missen, je ‘m in combinatie kan gebruiken met orale bevrediging. Dubbel plezier. Door het formaat van deze vriend kan je ‘m goed vervoeren. In ‘t vliegtuig hoef je geen stoel voor ‘m te reserveren. De Quickshot Boost is goedkoper dan een vriendin dus. Je kan ook voor de vergelijkbare Quickshot Vantage gaan natuurlijk.

Fleshlight Pink Lady S.T.U Masturbator

Met deze Fleshlight Pink Lady kan jij aan de slag met het trainen van je uithoudingsvermogen. Handig voor als ‘t nog een keer aankomt op de real deal. Het schijnt dat wanneer je het tien minuten met deze toy volhoudt, je het makkelijk twintig minuten moet volhouden met een echte lady. Ga voor goud, met dit speeltje!

Foto: Willie.nl

Fleshlight Flight

De bijzondere piloot textuur van deze Flight editie is ontworpen om je naar duizelingwekkende hoogtes te brengen. Dus doe je gordel maar om, want dit beloofd een wilde vlucht te worden! De Fleshlight Flight is niet al te groot dus je kan ‘m makkelijk mee op reis nemen. Als je dan niet weet te scoren tijdens je avondje uit, ben je alsnog verzekerd van een wilde nacht.

Foto: Willie.nl
Reageer op artikel:
4 speeltjes waar je een grandioze Steak & Blowjob day mee beleeft
Sluiten