Fitnessboy neemt ‘we breken die hele tent af’ wel erg serieus

Het was een flinke ravage afgelopen Sinterklaasochtend in Den Haag, toen een iets te fanatieke fitnessboy zijn dumbbells het raam uit flikkerde.

Zou hij teveel naar Joel Beukers hebben gekeken? Dat is natuurlijk allemaal oppeppend bedoelt. Hij moet toch begrijpen dat Joel het niet letterlijk bedoelt als hij zegt dat je die schijven door het dak moet rammen, of in dit geval de dumbbells uit het raam moet flikkeren. Maakt wel nieuwsgierig natuurlijk. Waarom zou je die dingen uit je raam mieteren? Boos omdat ‘ie z’n harde schijf met bitcoins kwijt is? Helemaal klaar met sporten? Ongelukkig gestruikeld over z’n PlayStation controller? Het blijft vooralsnog gissen.

Dumbells uit het raam

Wellicht is het een verklaring dat de politie hem kwalificeert als verwarde man. Da’s die gast zonder naam die altijd in de krant wordt neergezet als hersenloze debiel die er niks meer van snapt. De verwarde man springt in het water, de verwarde man loopt over de snelweg, de verwarde man steekt z’n eigen huis in de fik en nu gooit de verwarde man dus ook z’n dumbbells uit het raam. Die heeft duidelijk behoefte aan een paar weight gainers.

Nog een geluk dat alles goed is afgelopen, want je moet er toch niet aan denken dat je net de hond aan het uitlaten bent en je langs zijn woning loopt. Wel is er een auto beschadigt, maar als dat het ergste is dan mogen we met z’n allen van geluk spreken. Uiteindelijk heeft de politie een 51-jarige man aangehouden. H

Reageer op artikel:
Fitnessboy neemt ‘we breken die hele tent af’ wel erg serieus
Sluiten