First Dates is op zoek naar nieuwe deelnemers

Zit je dit jaar weer aan de kersttafel zonder een mooie dame aan je zijde? Balen man, maar dat betekent dat er werk aan de winkel is – of je geniet wel lekker van je vrijgezellen leven, dan zeggen we niks. Misschien biedt First Dates een oplossing. Ze zijn nog op zoek naar deelnemers. Wat heb je te verliezen?

First Dates

Languit liggend op de bank kunnen we allemaal wel genieten van een portie – of flinke hoeveelheid – ongemakkelijk momenten, cliché gesprekken of knettergekke momenten die zich tijdens de dates afspelen. Het is makkelijk om mensen uit te lachen, maar hoe zou jij uit de verf komen tijdens een eerste date met camera’s en spotlights op je bakkes? Het programma is natuurlijk bedoeld om liefde te vinden. Wat ook zeker voorkomt, en eveneens voor mooie beelden zorgt.

First Dates GIF by BNNVARA

Aanmelding

Maar je komt niet zomaar met je bek op tv, nee. Je moet wel even een paar gegevens en voorkeuren delen voordat je aan kan schuiven in het First Dates Hotel. Tijdens de aanmeldingsprocedure moet je – naast alle logische informatie – ook onder andere nog laten weten of je eerder aan een Tv-programma hebt meegedaan en of je een strafblad hebt. Waar je ongemakkelijk van wordt, waar je op valt en waarom het nog niet gelukt is in het liefdesspel. Hoelang je al vrijgezel bent en waarom ‘jij’ de prins op het witte paard bent. Niet geheel onbelangrijk om te weten van de onbekende persoon waarmee je moet gaan dineren, toch? Vul het in en off you go!

Ben jij een hopeloze romanticus, meld je dan hier aan. Of wees de ‘wingman’ van je beste vriend en vul zijn gegevens in, zal ‘ie vast waarderen. Succes boys, go get ’em!

Reageer op artikel:
First Dates is op zoek naar nieuwe deelnemers
Sluiten