Gozer filmt het moment waarop z’n vriendin erachter komt dat hij op Tinder zit

redactie 24 Jul 2019 Entertainment

Wat een romantische vakantie had moeten worden, eindigt voor dit koppel toch iets anders dan gepland. Deze dude geeft ons weer eens een les waarom het geen goed idee is om vreemd te gaan of überhaupt Tinder te hebben als je een relatie hebt. Oeps!

De 26-jarige Ahkeem was op een driedaagse vakantie met zijn chick Lynn in Winsconsin. Het stel huurde een waterscooter en ziet er gelukkig uit. Ahkeem filmt het ritje met zijn telefoon. Zijn vriendin zit vrolijk achterop. Maar dat vrolijk zijn duurt niet lang. Terwijl ze aan het poseren zijn voor het filmpje lijkt het alsof Ahkeem een bericht binnenkrijgt van Tinder. Lynn hangt over hem heen en zegt: “Wait, is that Tinder?”

Pijnlijk! Vooral wanneer ze aangeeft dat ze dacht dat hij het verwijderd had. Ze eist om zijn telefoon te krijgen, maar daar trapt hij niet in. Hij besluit het gas erop te zetten met zijn boze vriendin nog achterop. Sinds het filmpje op Twitter is geplaatst heeft het al 2.5 miljoen views en 33.000 likes gekregen.  En tja, gevalletje niet zo handig? Het stel blijkt trouwens wel nog steeds samen te zijn.

Reageer op artikel:
Gozer filmt het moment waarop z’n vriendin erachter komt dat hij op Tinder zit
Sluiten