FHM’s Vluggertje met de avontuurlijke Donna Ubags

Donna Ubags

Mannen opgelet, het Vluggertje van de week is weer hier! Het concept is nog steeds hetzelfde en super simpel: we stellen je voor aan een van onze favoriete dames met een paar vaste vragen. Relax en leer deze geweldige vrouwen wat beter kennen! Deze week staat de vrouw met de mooiste lach van ons land in de spotlight, Donna Ubags. Natuurlijk trakteren we je onderaan de pagina op wat extra foto’s! Houd onze socials goed in de gaten, want volgende week schrijven we het volgende pareltje in ons vriendenboekje!

Donna Ubags

Donna Ubags is journaliste, model, avonturier en een fulltime levensgenieter. Ze is geen onbekende voor ons op de redactie. Al een aantal jaar schittert ze op de catwalk van Hunkemöller. Bovendien liet ze de servers van FHM gloeien met haar FHM-shoot. Donna is een prachtig mens, zowel van binnen als van buiten. Eigenlijk hoeven we niet veel meer te zeggen. Neem vooral even de tijd om te genieten van haar onwijs mooie kiekjes.

Vragenlijst

1. Jullie kennen mij van: 5 jaar lang FHM 500, Hunkemöller shows, Instagram.
2. Verdien mijn geld als: model, runway coach, tour producer, journalist, fotograaf, ceremonieleider, yogadocente, content creator op instagram.
3. Mijn hobby’s: Surfen, hiken, kamperen, roadtrippen, mountainbiken, klimmen, skaten, paardrijden, voetballen, boksen, yoga, klussen, schilderen, dansen.
4. Vrije tijd besteed ik aan: Knuffelen, fikkies stoken, mediteren, met vrienden knuffelen, de natuur in, dansen in de zon, lekker koken, lezen, brunchen, waterverven, trainen, ceremonies, mijn ouders en vriendin.
5. Ik wil een beschuitje eten met: mijn vriendin.
6. Je mag mij wakker maken voor: iets waar ik om moet lachen, loaded nacho’s of seks.
7. Mega afknapper: Een gesloten geest, oordelende houding en slachtoffer rol.
8.Ik kijk als eerst naar: Of iemand zichzelf en de wereld benaderd met warmte en compassie.
9. Mega pluspunt: Vrouw, brunette, sproetjes, curves, lang.
10.Mijn ideale date: Meerdaags, in de lente op avontuur de natuur in.
11. Op deze foto ben ik trots: 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Donna Ubags (@donnaubags)


12. Deze foto scoort het best op insta: Blij eitje in de zon.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Donna Ubags (@donnaubags)


13. Ik wilde later worden: Mama en een Dolfijnentrainer.
14. Dit verbaast mensen altijd over mij: Dat ik 1.83 lang ben.
15. Op deze prestatie ben ik trots: Dat ik al 11 jaar werk als model in een industrie die voornamelijk gaat om uiterlijk en dat ik daarin niet uit het oog verloren ben waar het leven om draait. Mijn trots is dat ik prachtige relaties in mijn leven kan onderhouden, dat ik gezond en gelukkig ben, zowel fysiek als mentaal.
16. Hier kan ik me uren voor schamen: Uren ergens voor schamen? Nee joh, is het leven veel te kort voor.
17. Beste film/serie: Oei… Ik lees vooral. Als tiener die net uit de kast kwam keek ik ‘The L Word’, dat zou je kunnen zien als de lesbische versie van Sex and the City, maar dan in Los Angeles in plaats van New York.
18. Droomauto: Ooit mijn eigen campervan. Of een jeep-achtige auto, dat vind ik sexy bij een vrouw. Nu rijd ik mijn Citroen C1’tje, ook helemaal oke. Automerken deren me niet.
19. Verlanglijstje: Een boerderij aan een bosrand.
20. Droomvakantie: Surfen, lezen, roadtrippen, kamperen en lekker koken op een gasstelletje.
21. Mooiste vrouw uit de FHM500: Ik vond Abbey een hele leuke winnares vorig jaar. Oh, en Isadee Jansen is al jaren mijn blonde-crush en Jasmine Moes is mijn favoriete krullenbol.

Hij is een…

Hij is een 10 maar … hij is een man. (6)
Hij is een 3 maar … ze is een vrouw. (6)

Dit of dat

Introvert Extravert
Ochtendmens Avondmens
ZomervakantieWintersport
Bad girlIdeale schoondochter
SportenBankhangen
AppenBellen
Koriander liefhebberKoriander smaakt naar zeep
SingleBezet
Dit is nog wel een leuk verhaal dat jullie nog niet kennen! Ik heb mijn vriendin namelijk 2 jaar geleden door FHM ontmoet. Bij een interview in Amsterdam voor FHM was zij de visagiste op set. Onze tweede ontmoeting was bij de FHM500 award party vorig jaar. Dus wie weet hebben jullie me wel voorgesteld aan mijn toekomstige vrouw.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Donna Ubags (@donnaubags)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Donna Ubags (@donnaubags)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Donna Ubags (@donnaubags)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Donna Ubags (@donnaubags)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Donna Ubags (@donnaubags)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Donna Ubags (@donnaubags)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Donna Ubags (@donnaubags)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Donna Ubags (@donnaubags)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Donna Ubags (@donnaubags)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Donna Ubags (@donnaubags)

Reageer op artikel:
FHM’s Vluggertje met de avontuurlijke Donna Ubags
Sluiten