FHM’s Playlist: dit zijn de vijf sterrentracks voor de maand augustus

Redactie 14 Aug 2017 Entertainment

Ook augustus verdient een mannelijke soundtrack en daarom hebben we weer de beste muziekreleases van de afgelopen tijd bijeen gebracht. Nu is het aan jou om de op Spotify de FHM-playlist te openen, het volume op te schroeven en te genieten van onze ontdekkingen die louter aan onze uiterst hoge standaard voldoen.

Luister naar de muziek waar wij van houden en abonneer je op onze Spotify afspeellijst!

6LACK – That Far
Rapper 6LACK (spreek uit: black) maakt zich niet druk over wat anderen over hem twitteren. Hij concentreert zich liever op zijn eigen carrière en dat levert verdraaid goede muziek op.

Cut Copy – Airborne
De synthpoppers van Cut Copy hebben met name dankzij de hitsingle ‘Take Me Over’ een flinke fanbase weten te vergaren. De nieuwe single ‘Airborne’ is extreem aanstekelijk en blijft vanaf de eerste luisterbeurt in je hoofd hangen.

Bicep – Glue
Op het Duitse Melt! zagen we Bicep op wonderschone wijze een dikke set afsluiten met deze ode aan de Britse ravecultuur. Lekkere release weer van de Ierse draaitafelboys.

X Ambassadors – Ahead Of Myself
X Ambassadors keert terug met een single. ‘Ahead Of Myself’ is de voorloper van hun aankomende tweede album. Aankomende vrijdagmiddag staan ze in de X-Ray op Lowlands.

NoMBe – Bad Girls
NoMBe heeft lak een muziekgenres. ‘Bad Girls’ is een vermakelijke mix van electro, soul, funk en alles daar tussenin.

Gerd Janson & Shan – Surrender
Disco van de bovenste plank! Zo dansbaar worden ze tegenwoordig nog maar weinig gemaakt.

Parcels – Overnight
Het is een groot raadsel de nietszeggende band Parcels het heeft geflikt, maar ze hebben Daft Punk zo gek gekregen om ‘Overnight’ te produceren. Staan aankomend weekend ook op Lowlands trouwens!

Blue Hawaii – No One Like You
Het liefelijke ‘No One Like You’ komt het best tot z’n recht met een goede zonnestraal in je mik en een verse cocktail binnen handbereik. Naar mate het nummer voortkabbelt en de instrumenten iets worden aangedikt krijgen we zelfs zin in een bescheiden danspasje.

Fink – Cracks Appear
Heugelijk nieuws uit de hoek van FHM-topper Fink! Het zesde album Resurgam is aangekondigd en ligt op 15 september in de winkel. Ter promotie volgt in het najaar een reeks shows in Nederland. Gaat dat zien!

Reageer op artikel:
FHM’s Playlist: dit zijn de vijf sterrentracks voor de maand augustus
Sluiten