FHM’s Playlist: dit zijn de vijf sterren tracks voor november

redactie 7 nov 2016 Entertainment

November is net een weekje onderweg, maar wij hebben alvast de tracks opgeduikeld die jouw Spotify afspeellijst gaan domineren. Nieuwe muziek en voor ieder wat wils. Voor de peeps van de afdeling Nederhop hebben we de nieuwe EP van Big2 voor je klaarstaan en de jointjesrollers zullen ongetwijfeld lekker weg kunnen dromen bij verse trippy relax muziek van Bonobo. Toch meer een gitarenrammer? Dan staat Jimmy Eat World paraat en de voetjes mogen van de vloer bij Dusky. Ga er lekker voor zitten, gooi die koptelefoon op je hoofd en gaan met die volumeknop!

Nieuwe muziek ontdekken

Jagwar Ma – Ordinary
Het meesterlijke Howlin’ uit 2013 van de psychedelische danceband Jagwar Ma heeft met Every Now & Then zijn langverwachte opvolger. De Australische formatie komt op 11 maart naar de Amsterdamse Melkweg voor een concert in de Oude Zaal. Staat al in onze agenda omcirkeld.

Rihanna – Love On The Brain (RY X Remix)
Met het schitterende debuutalbum Dawn bezorgt RY X ons al weken een hele prettige zondagmorgen. De Australische surfer bekend van onder meer The Acid geeft RiRi’s Love On The Brain een prima eigenzinnige draai.

Jimmy Eat World – Sure and Certain
Jimmy Eat World komt binnenkort terug met een alweer een negendestudio album. Sure and Certain is een lekkere jaren ’90 rock n roll track zoals we van de heren gewend zijn.

Bonobo – Kerala
Bonobo kwam in 2010 als een raket de charts binnen met Black Sands en nu hebben ze na The North Borders in 2013 een nieuw album aangekondigd. De track Kerala (met vocals van R&B zangeres Brandy) releasten ze afgelopen weekend alvast en qua album belooft dit de heerlijke trippy spacy relax muziek van weleer.

Justice – Alakzam !
Alakazam ! is het nieuwste voorproefje van het nog te verschijnen album Woman. Het Franse electroduo heeft de release gepland staan voor 18 november.

Big2 – Luis Suarez
De EP van die lange van de Opposites zat er een tijdje aan te komen en kwam in de laatste dagen van oktober daadwerkelijk in het digitale cd-rek te hangne. Bende EP is volgens Big2 ‘Vrij hiphop allemaal, heel erg nacht’ en dan is onze nieuwsgierigheid gewekt.

Kid Cudi – Surfin’ ft. Pharrell Williams
Met niemand minder dan Pharrel Williams aan de knoppen maakt Amerikaanse hiphopper Kid Cudi zijn comeback met de vrolijke single Surfin’. Het nummer staat op zijn nog te verschijnen album “Passion, Pain & Demon Slayin’.

Rejjie Snow – Pink Beetle
Van Rejjie Snow weten we eigenlijk helemaal niks, maar we zwaaien de armpjes gewoon in de lucht en deinen lekker mee met deze verdomd lekkere hip-hop track.

Dusky – Ingrid is a Hybrid
Als je ooit naar een feestje gaat en Dusky staat op de programmering dan ga je een lekker dansavondje tegemoet. Vrolijke, melodieuze en funky deephouse afkomstig van het Britse duo Nick Harriman en Alfie Granger-Howell. Past wel een beetje in het hoekje van Laurent Garnier en Maya Jane Coles. Hun album Outer is net uit, met deze single als absolute master track.

Hier vind je de FHM’s Playlist afspeellijst op Spotify. Abonneren maar!

Reageer op artikel:
FHM’s Playlist: dit zijn de vijf sterren tracks voor november
Sluiten