FHM’s Playlist: dit zijn de vijf sterren tracks voor januari

Nieuw jaar. Verse maand. Hoogste tijd voor de audiotoppers van januari. Van swingende disco uit ons vaderland, tot zwoele Britse spacy chillers. Zet je koptelefoon op je hoofd, schroef die volumeknop wat omhoog en geniet van de lekkerste nieuwe tracks in FHM’s Playlist.

Oh, voordat we het vergeten: abonneer je even op onze Spotify afspeellijst. Doe het niet voor ons, maar voor jezelf.

Midland – Final Credits
Deze appetijtelijke discotrack bracht afgelopen zomer al menig festivalweide in vervoering. Eindelijk is daar de officiële release met een heuse radio edit.

The xx – Say Something Loving
Say Something Loving is het nieuwste wapenfeit album van het derde album van The xx: I See You. Als ze het niveau van slaapkamerhitalbum xx kunnen benaderen dan zij wij een gelukkig mens.

Oddisee – Things
Oddisee kondigde onlangs aan dat zijn nieuwste album The Iceberg aan dat op 24 februari zal verschijnen. De Amerikaanse rapper staat met op zaterdag 25 maart met liveband in Paradiso Noord. Things is good vibe music in z’n puurste vorm.

Chelou – Halfway To Nowhere
Chelou betekent raar, verdacht en apart in het Frans. Maar de titeltrack van zijn nieuwe album Halfway to Nowhere is lang niet gek. Dit is een liedje dat je rustig op repeat gaat zetten en na twintig keer nog niet verveeld.

Snakehips & MØ – Don’t Leave
Snakeships valt in het rijtje Kaytranada, Cashmere Cat en Mura Masa. Snakeships is een Brits dj duo die hun muziek omschrijven als elektronische hiphop. Zet daar relaxte stem van de Deense sing en songwriter MØ bij en je hebt een potentiële radiohit te pakken.

Mura Masa – Lovesick (feat. A$AP Rocky) [Four Tet Remix]
Twee jaar geleden zagen we al de grootste muzikaliteit van Mura Masa in de X-Ray op Lowlands. In de zomer van 2017 mag hij op herhaling en dan zal het ongetwijfeld een stuk drukker zijn. Four Tet remixte zijn track Lovesick waar A$AP Rocky de hiphop vibe verzorgt. Lekkâhhh.

Heb je supertips voor ons? Drop ze hieronder in de comments of stuur ons een bericht op Facebook!

Reageer op artikel:
FHM’s Playlist: dit zijn de vijf sterren tracks voor januari
Sluiten