FHM’s Playlist: dit zijn de vijf sterren tracks voor december

redactie 14 dec 2016 Entertainment

We zitten in december. Feestmaand, je weet. Ook vanuit je pompende speakers, want we hebben weer de lekkerste tracks van deze maand geselecteerd. We hebben oldskool hiphop in een nieuw jasje, we hebben gevoelige electro, we hebben R&B. Voor ieder wat wils. Zet die koptelefoon op je hoofd en ga er lekker voor zitten!

The Weekend – Rockin
Begin deze maand dropte R&B koning The Weeknd z’n nieuwe album. Rockin’ is wat ons betreft nu al een instant classic en de beste plaat van z’n album.

Major Lazer – Christmas Trees 
Een stonerkersttrack hadden we nog niet eerder van de mannen voorbij horen komen, maar gelukkig is Major Lazor daar om de kerstdagen van wat extra verlichting te voorzien. Ze worden bijgestaan door de Jamaicaanse singer-songwriter Protoje.

Nick Murphy – Stop Me (Stop You)
De Australische producer en zanger Nick Murphy ken je waarschijnlijk al van zijn werk onder de naam Chet Faker, waar hij nu definitief afstand van heeft gedaan. Stop Me (Stop You) is een samenwerking met Dave Harrington, wederhelft van Nicolas Jaar in Darkside.

Run The Jewels – Legend Has It
Killer Mike en El-P slaan je weer genadeloos hard om de oren met de nieuwe single Legend Has It. De track is afkomstig van het opkomende RTJ3 dat op 13 januari zal verschijnen.

A Tribe Called Quest – We The People
Oude tijden herleven met A Tribe Called Quest, de legendarische rapgroep die tussen 1990 en 1998 furore maakte en met HWe Got It Frome Here… Thank you 4 Your Service na al die jaren hun comeback maken. Politiek geladen teksten, maar perfect voor handjes in de lucht en bouncen.

Thomas Azier – Talk to Me
Thomas Azier is een tijdje terug verhuisd van Berlijn naar Parijs. Talk to Me is de eerste track van de Nederlandse singer-songwriter sinds 2014. Fijne winter ballad waarin we de stad van de liefde terug horen met een snufje electro. Perfect om op je koptelefoon in de trein te luisteren om naar buiten te staren en te filosoferen over je leven.

SOHN – Conrad
Nog zo’n wegdroomplaat, maar dan van Weense makelij. Conrad is een voorbode voor het nieuwe album van Christopher Taylor, aka SOHN. Na zijn meesterlijke album Tremors in 2014 zijn onze verwachtingen hoog gespannen. Conrad doet geen moeite om die verwachtingen te temperen. In februari staat hij overigens in de Melkweg. Ogen dicht en zweven maar.

Heb je supertips voor ons? Drop ze hieronder in de comments of stuur ons een bericht op Facebook!

Reageer op artikel:
FHM’s Playlist: dit zijn de vijf sterren tracks voor december
Sluiten