FHM’s Playlist: De Soundtracks van Oktober

Redactie 12 okt 2017 Entertainment

Oktober heeft zijn intrede gedaan en dat betekent dat we de festivals definitief achter ons hebben gelaten. We maken ons op om de lange koude nachten door te halen in de dampende clubs. Om te beginnen met Amsterdan Dance Event, volgende week. Dat wordt een gekkenhuis. Wij geven alvast wat gas bij en met een schuin oor naar de komende festiviteiten serveren we je weer de beste nieuwe tracks uit het magische muzieklandschap.

Altijd een lekker afspeellijstje binnen handbereik? Abonneer je op de FHM Playlist!

Run The Jewels – Mean Demeanor
‘Mean Demeanor’ verklaart precies waarom we zo van Run The Jewels houden: keiharde beats, rammende scratches en vlijmscherpe raps. De track werd geprimeurd in de teaser van FIFA 18 en maakt tevens onderdeel uit van de soundtrack van die game.

Midnight Pool Party – Signals
Onze feelgoodtrack van de maand komt ditmaal van het Aussie duo Midnight Pool Party. Een lekkere groovy en zonnige discotrack waarop best een bescheiden dansje gedaan mag worden.

Miguel – Sky Walker ft. Travis Scott
Miguel en Travis Scott vieren het goede leven al tijdens het Luke Sky-walkin’ op de haters. Het was al een tijdje stil rond Miguel maar kunnen hier onmiskenbaar spreken van triomfantelijke comeback.

Yotto – North
Otto Yliperuttula, beter bekend als Yotto, is de architect van een tikkeltje emotionele housemuziek dat zich prima leent voor zowel de dansvloer als het wegdromen op je eigen comfortabele bankstel. De jonge Fin maakt zijn opwachting tussen de grote jongens in het Muziekgebouw aan ‘t IJ tijdens Audio Obscura waar hij de klapper ‘North’ ongetwijfeld uit de speakers gaat knallen.

AraabMuzik – Wanted
Producer AraabMuzik staat bekend om zijn intense liveshows waarbij hij als een lijperd tekeer gaat op zijn drumcomputer. Thuis in de studio pakt hij allemaal wat meer ontspannen aan met behulp van een akoestische gitaar, piano en relaxte vocalen.

Taska Black – Dreaming
De Antwerpse future bass producer Taska Black stuwt naar grote hoogte met zijn release ‘Dreaming’. Donderdag 19 oktober staat hij samen met onder andere San Holo in de Melkweg. Bij zijn is meemaken.

Panama – Hope For Something (Henrik Schwarz Remix)
Als de naam Henrik Schwarz verschijnt dan weet je dat het goed zit en voor zijn remix van ‘Hope For Something’ van Panama is dat niet anders. Uiteraard slaat de gevierde Duitser ook dit jaar ADE niet over, zijn naam prijkt op het affiche van Straf_werk dat plaatsvindt op vrijdag 20 oktober in de Kromhouthal.

The XX – On Hold (Jamie XX Remix)
Jamie XX heeft een rijke reputatie als het aankomt op het produceren van remixes en slaat daarbij z’n eigen bandje niet over. Deze track was oorspronkelijk de eerste single van het derde album ‘I See You’.

 CunninLynguists – Oh Honey
Het ons voor een groot raadsel waarom het hiphopcollectief CunninLunguists het grote publiek nog niet heeft bereikt. De Amerikanen hebben inmiddels een batterij aan keiharde albums uitgebracht en daar mag nu ‘Rose Azura Njano’ nu aan worden toegevoegd.

Reageer op artikel:
FHM’s Playlist: De Soundtracks van Oktober
Sluiten