FHM’s Iconische Vrouwen #1: Julia Roberts

Een nieuwe rubriek en wat voor een! In deze rubriek gaan wij de meest iconische vrouwen behandelen. Vrouwen die je wellicht nog fris in je geheugen hebt staan, maar wellicht ook een aantal waarvan de kennis misschien is weggeëbd. Die kennis gaan we eventjes mooi opfrissen. Vandaag zetten we een van de meest iconische vrouwen uit de filmgeschiedenis in de spotlight: Julia Roberts. Een parel van het witte doek. 

Alsof het een grote goednieuwsshow voor is: we verblijden je met een nieuwe rubriek, maar de dame in kwestie is ook nog eens jarig vandaag. De slingers zullen ongetwijfeld zijn opgehangen in huize Roberts, want Julia maakt er absoluut een feestje van. En wij vieren het mee! Julia mocht 56 kaarsjes uitblazen, maar laten we eerlijk zijn, dat zie je er niet aan af. De topactrice heeft niet alleen een mooie naam, ze ziet er ook nog eens beeldschoon uit. Niet voor niets dat ze al een aantal keer is verkozen tot mooiste vrouw van deze aardkloot. Een verjaardag van zo’n iconische vrouw, die laten wij natuurlijk niet aan ons voorbij gaan. Ze heeft zichzelf in ieder geval al eerder op een mooie samenwerking met Chopard getrakteerd!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Julia Roberts (@juliaroberts)

Julia is een parel van beroep die met haar verbluffende looks en acteerskills al tientallen jaren iedereen overdonderd op het witte doek. Zo’n vrouw verdient het om even in het zonnetje gezet te worden.

Most Beautiful Woman in the World

En in het zonnetje, Roberts weet wel hoe dat is. “Julia Roberts heeft een record te pakken. De Oscar-winnende actrice is voor een vijfde (!) keer door People Magazine uitgeroepen tot ‘Most Beautiful Woman in the World’ kopten de kranten in april 2017. Ze sierde destijds de cover van het magazine. En won de verkiezing weer, 26 jaar nadat ze er voor het eerst in had gestaan. “Ik ben nu pas aan het pieken”, vertelde ze toen. Typerend voor Roberts, je zou bijna zeggen dat ze iets weg heeft van een goede fles wijn. Zo’n topper die met de dag beter en smaakvoller wordt.

Julia Roberts
Foto: Depositphotos Foto: Depositphotos

Julia Roberts

Julia Roberts is een icoon in de filmwereld. Haar charismatische uitstraling, die stralende glimlach en buitengewone acteertalent hebben haar tot een geliefd figuur gemaakt, zowel op als buiten het witte doek. Een aantal films die haar iconische status bevestigen: Pretty Woman (1990), Erin Brockovich (2000), Notting Hill (1999), Ocean’s Eleven (2001) en My Best Friend’s Wedding (1997). Deze films hebben haar carrière echt naar ongekende hoogte gebracht.

We kunnen er natuurlijk enorm lang over uitweiden, maar we willen natuurlijk even opgefrist worden over haar waanzinnige carrière en onze oogjes laten strelen door haar verbluffende looks. Hieronder een drietal scènes die absoluut het kijken waard zijn.

Reageer op artikel:
FHM’s Iconische Vrouwen #1: Julia Roberts
Sluiten