De Mooiste Vrouwen van Nederland van de afgelopen vijf jaar

mei 28 , 17:58 FHM500
abbey hoes fhm500 shoot05
In de schijnwerpers van alle Nederlandse schoonheid wordt er ieder jaar een vrouw gekozen die benoemd wordt tot de mooiste. Van verleidelijke Miss Nederland tot sprankelende influencers en bekroonde actrices, het is een fenomenaal rijtje.
Hier een kleine terugblik op de iconische gezichten van de afgelopen vijf jaar die de titel van Mooiste Vrouw van Nederland hebben gedragen. Mocht je de winnares van dit jaar goed willen bekijken, bestel dan de FHM500 hier !

2019 – Jessie Jazz

Jessie Jazz, een adembenemende verschijning die ooit de titel Miss Nederland in de wacht sleepte. Een paar jaar verder heeft ze de kroon van de FHM500 opgepikt. Jessie straalt natuurlijke schoonheid uit en haar sexappeal spat ervan af, zoals duidelijk te zien is in de shoot. Jessie heeft meer dan alleen haar looks. Ze is een ontzettend leuke, gezellige en krachtige vrouw. Meer dan verdient, een plekje in de eregalerij van FHM500-winnaressen.
jessie jazz vuijk fhm06

2020 – Sylvana IJsselmuiden

Vier jaar geleden stonden de spotlights op Sylvana, de voormalig Dumpert-ster die ooit als een komeet de internetwereld veroverd heeft. Zes jaar geleden maakte ze al een sensationele entree in de lijst der lijsten, vijf jaar terug stond ze stevig op plek 15 en in 2020 draagt ze met trots de titel van de Mooiste Vrouw van Nederland. Sylvana is down to earth, one of the guys, authentiek en super sexy. Dat is precies waarom ze een van de populairste vrouwen van 2020 is geworden.
sylvana ijsselmuiden fhm05

2021 – Monica Geuze

Monica, Monica, Monica, een naam die al jaren rondzingt op de FHM-redactie. Een paar jaar geleden won ze de Social Media Queen Award, maar 2021 was écht haar jaar. Ze is veel meer dan een vlogger of influencer. Met een realityshow, podcast, tv-programma's en haar twee boeken, kun je niet om haar heen. Voor de FHM Shoots trok Monica de stoute schoenen aan en wat kleding uit: resulterend in een fotoserie die straalt.
monica fhm145571 2 kopie

2022 – Abbey Hoes

Abbey Hoes, was al een bekende naam voor de Nederlandse filmkijker, sinds 2022 ook voor de Nederlandse FHM lezer. Abbey staat sinds 2016 in de top-30 van de FHM500, in 2021 op #18 en twee jaar geleden schoot ze ineens naar de top. Als gevierd actrice met meerdere prijzen, waaronder twee Gouden Kalveren, past de titel Mooiste Vrouw van Nederland perfect bij haar in dat rijtje.
abbey hoes fhm500 shoot04

2023 – Romy Monteiro

Romy Monteiro, winnares van vorig jaar en bekend gezicht voor velen. Haar opmars begon met haar deelname aan het tv-programma The Voice of Holland, waarna ze schitterde in de musical The Bodyguard. Natuurlijk is ook de betoverende shoot met Romy om van te smullen, parels van plaatjes.
romy monteiro jasper suyk fhm 14 1
Vergeet de FHM500 niet te bestellen, dat kan hier !
Delen met
Ook interessant