FHM Style: upgrade je garderobe met dit toffe Suede Biker Jacket

In FHM Style tippen wij de tofste kledingitems van dit moment. Dit keer is ons oog gevallen op dit toffe Suede Biker Jacket van Colourful Rebel.

Er zijn een paar essentials die je in je kledingkast moet hebben. We noemen een goed paar sneakers, een mooie spijkerbroek en mooi wit t-shirt. Die heeft iedereen wel, maar we zijn altijd op zoek naar de items waarmee je je een beetje kunt onderscheiden van de de grijze massa. In die laatste categorie tippen we dit Suede Bicker Jacket van Colourful Rebel. Het Amsterdamse kledingmerk ken je misschien van hun chille blog, maar het merk is van origine een kledingmerk.

Knap zomerjasje

Dat doen ze goed ook, getuige de toffe collecties die ze uitbrengen Uit hun laatste zomerse collectie is dit jasje het meest in het oog springend. Het jasje is gemaakt van 100% leer en voorzien van revers met een paar drukknopen en twee voorzakken met een metalen rits. Draag ‘m open met een wit t-shirt of een hoodie eronder, mooie pantalon of zwarte broek erbij en je hebt de #outfitoftheday te pakken. Perfect jasje voor de zomer! De prijs is €169,95 en je kunt ‘m bestellen via colourfulrebel.com.

 

Reageer op artikel:
FHM Style: upgrade je garderobe met dit toffe Suede Biker Jacket
Sluiten