Rotterdamse bouwvakkers hangen Feyenoord-vlag op in Amsterdamse woontoren

Redactie 13 mrt 2018 Entertainment

Wat doe je als je als Rotterdamse bouwvakker aan het werk bent in een Amsterdam en op 100 meter hoogte bent beland? Dan hang je lekker een Feyenoord vlag op. Heerlijke humor om te lachen!

Op dit moment wordt er bij het Amstelstation in Amsterdam een joekel van een woontoren uit de grond gestampt, maar die toren wordt gebouwd door Rotterdammeers. Dus dan kun je best een geintje als dit verwachten natuurlijk.

“Overal waar ik kom daar hang ik een vlaggetje neer. Kan me niet schelen waar het is”, zegt de bouwvakker in kwestie. “Ik heb een hele kofferbak vol liggen met vlaggetjes en overal waar ik kom, hang ik ‘m op.”

Haha, mooi dit toch. Wij zijn niet de enigen die er om kunnen lachen, ook zijn collega’s kunnen de humor er wel van inzien. Op de vraag of er ook Amsterdamse collega’s zijn die het grappig vinden antwoordde hij: “Nee, als ze uit Amsterdam komen zijn dat sowieso geen collega’s.” Mooie vent, fijne humor. Dit soort acties kunnen wij wel waarderen.

[Update:] De baas heeft zijn werknemer van het project gehaald. Iedereen kon de grap wel waarderen, maar volgens de ontwikkelaar is de veiligheid in het geding voor het geval lijpe Ajax-supporters verhaal zouden komen halen. De vlag is inmiddels ook weer weggehaald.

Reageer op artikel:
Rotterdamse bouwvakkers hangen Feyenoord-vlag op in Amsterdamse woontoren
Sluiten