Het nieuwe Star Wars: Galaxy’s Edge pretpark ziet er geweldig uit

Redactie 12 mrt 2018 Entertainment

Gekweld door de krachten van The Dark Side loop je over een lijn, de splitsing tussen het goede en het kwaad, weet je de balans te bewaren? Of word je verleid door de krachten van The Dark Side van The Force en sluit je je net als Anakin Skywalker aan bij de Sith. Je kan alle kanten op in het nieuwe Disney Star Wars: Galaxy’s Edge themapark dat gemaakt wordt.

We kregen in juli een eerste idee hoe het park eruit ging zien door een video van een model van het park in het klein. Sindsdien is het redelijk stil geweest omtrent het pretpark, tot nu. Disney heeft een video gereleased waar ze met een drone over het park heen vliegen. Het is nog lang niet af maar langzamerhand begint het park vorm te krijgen, het moet af zijn ergens in 2019.

Attracties Star Wars: Galaxy’s Edge

Het park zal niet gebaseerd zijn op plekken uit de films. In plaats daarvan zal het een nieuwe planeet zijn die bij de naam van ‘Batu’ gaat. Gasten zullen zich zeker niet gaan vervelen. Een van de attracties geeft bezoekers de mogelijkheid om de controle te nemen over de Millennium Falcon en net als Han Solo op een geheime missie te gaan. Een andere attractie zet je midden in een episch Star Wars gevecht tussen the First Order and the Resistance. Er is voor iedereen iets in het themapark, Star Wars: Galaxy’s Edge.

Het gehele project zal ongeveer 1 miljard euro kosten. Disney-chef Bob Chapek beweerde laatst dat het momenteel Disney zijn meest ambitieuze project is. Dat geloven wij best, het park belooft vooralsnog veel goeds. Mocht je naar het park willen gaan dan zal je wel naar de Verenigde Staten moeten trekken, daar wordt het park gebouwd in Disney Land Californië en Disney World Florida.

Zie hier het model voor het Star Wars: Galaxy’s Edge park: 

Foto: screenshot YouTube

 

 

 

 

Reageer op artikel:
Het nieuwe Star Wars: Galaxy’s Edge pretpark ziet er geweldig uit
Sluiten