Weet Feyenoord in eigen huis een plek in de kwartfinale van de Europa League te behalen?

De beslissingen in de achtste finales van de Europa League gaan vallen. Zo ook bij Feyenoord-Shakhtar Donetsk. Na de 1-1 vorige week in Polen, ligt de wedstrijd in Rotterdam nog helemaal open. Met het legioen erachter belooft het een sfeervolle avond te worden in Rotterdam. Gaat Feyenoord zich in eigen huis kwalificeren bij de laatste acht? Samen met onze vrienden van TOTO blikken wij vooruit. 

Wil je deze wedstrijden nog spannender maken? Je kunt je nu heel eenvoudig registreren. Als je nieuw bent bij TOTO, en je zet 10 euro in op Feyenoord, dan ontvang je 50 euro aan Gratis Weddenschappen. Deelname actie 24+. 

Vorige week werd het, geheel tegen de verhoudingen in, 1-1. Met een quotering van 1,49 voor een Rotterdamse overwinning, heeft Feyenoord nu dan ook wederom de favorietenrol gekregen van de bookmakers. Shakhtar Donetsk staat er na het vertoonde spel van vorige week duidelijk minder op getuige de quotering van 6,50 voor een overwinning.

Ongeslagen reeks van Feyenoord

Afgelopen weekend won Feyenoord met een magere 2-1 van Volendam. Wel wisten ze wéér te winnen nadat een achterstand, gaat dat deze keer weer gebeuren? Dan krijg je 8,50 keer je inzet terug. Verder verkeert Feyenoord in een blakende vorm met 19 wedstrijden op rij zonder verliespartij. Met de klassieker van aanstaande zondag in het achterhoofd zal Slot geen zin hebben in een verlenging en eventuele strafschoppen. Mochten ze toch wel weer gelijkspelen, dan krijg je 4,50 keer je inzet terug.

Shakhtar Donetsk

Shakhtar Donetsk won dit weekend wel overtuigend met 0-3 uit bij FC Kryvbas. Daarmee hielden ze weer de nul met de terugkeer van vier vaste verdedigers als hoop voor de wedstrijd aankomende donderdag. De in ere herstelde defensie stond tegen Kryvbas namelijk weer als een huis, Kryvbas had slechts één poging op doel. Aanvallend had Shakhtar het wat lastiger, maar we zagen het vorige week in Polen, één dood spelmoment kan genoeg zijn voor een goal. Hebben jullie vertrouwen in de teruggekeerde defensie van Shakhtar of juist geen vertrouwen in de aanvallers van Feyenoord? Op een 0-0 staat een quotering van 12,00

Is het voor jou allemaal nog niet spannend genoeg, dan adviseren wij je om tijdens de beslissende returnwedstrijd van Feyenoord de spanning te verhogen door een weddenschap te plaatsen bij TOTO. Wat voorspel jij voor Feyenoord-Shakhtar Donetsk?

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Reageer op artikel:
Weet Feyenoord in eigen huis een plek in de kwartfinale van de Europa League te behalen?
Sluiten