Ferrari Monza SP2 is uitgeroepen tot de Mooiste Supercar van 2018

Redactie 2 Feb 2019 Machines

Jij wilt weten wat de mooiste supercar van vorig jaar is? Hebben we voor je! Op de Paris Festival Automobile International is de Ferrari Monza SP2 door een jury van experts uitgeroepen tot Mooiste Supercar van 2018.

De creatie uit Modena is het eerste wapenfeit van het nieuwe Icona-concept, dat inspiratie heeft gehaald uit de raceauto’s van Ferrari uit de jaren ’50. Het is inderdaad wel een excentriek ontwerpje, waarbij je wel een helm nodig hebt als je achter het stuur plaatsneemt, gezien het feit dat de voorruit ontbreekt. Anyway, design mag er zijn.

Maar wat is dan de concurrentie, vraag jij je af? Zilveren en bronzen medailles zijn er niet uitgedeeld, dus wie de Ferrari Monza SP2 in deze verkiezing z’n achterbumper laat zien is niet bekend. Wel weten we wat voor andere supercars er in 2018 zijn onthuld.

Daar zit toch wel wat behoorlijke concurrentie bij hoor hé. Wat dacht je van de McLaren 720S? Of de nieuwe Aston Martin Vantage? Of de Mercedes-AMG GT-R? Hadden in onze ogen allemaal ook niet misstaan als winnaar. Maar met de Ferrari op de hoogste trede van het podium kunnen we prima leven hoor. Hieronder wat fraaie kiekjes van het Italiaanse raspaardje.

Reageer op artikel:
Ferrari Monza SP2 is uitgeroepen tot de Mooiste Supercar van 2018
Sluiten