Trailer van Far Cry 5 is onthuld!

Redactie 26 mei 2017 Entertainment

Op 27 februari van volgend jaar kun je aan de slag met Far Cry 5. In Far Cry 5 reis je af naar de Amerikaanse staat Montana, waar jij het als junior hulpsheriff (zeg maar de stagiair van het zooitje) op gaat nemen tegen een doorgedraaide sekte. Aan het hoofd van die sekte staat Joseph Seed, die samen met zijn familieleden en trouwe volgers Hope County in zijn macht heeft. Het is aan jou om deze idioten uit de weg te ruimen en dit stukje Amerika weer de vrijheid te geven die het verdient.

Dit avontuur kun je in je eentje beleven, maar er is ook een coöperatieve speelstand, waarbij je aan de zijde van een vriend of vriendin kunt gaan knokken. Maar zelfs in je eentje sta je er niet alleen voor. Je kunt de tegenstanders van Joseph Seed aan jouw zijde krijgen en samen met hen het kwaad bestrijden. Daarbij is het zelfs mogelijk om dieren voor jouw karretje te spannen. Hoe het gaat werken om samen met een beer of een poema te vechten weten we nog niet, maar allicht dat we het systeem terug zien zoals we dat in Far Cry Primal zagen.

Gelukkig is er wel een flink wapenarsenaal beschikbaar. Met machinegeweren, explosieven, snipers en pijl-en-boog heb je altijd genoeg keuze om chaos te creëren. Of stap gewoon in een dikke muscle car en rij daarmee je tegenstanders omver. Over voertuigen gesproken, het is ook mogelijk om plaats te nemen in vliegtuigen en van daaruit los te gaan.

Far Cry 5 verschijnt op 27 februari en is dan te spelen op de Xbox One, pc en PlayStation 4. Naast de handige trailer hierboven, hebben we ook de officiële trailer van Ubisoft:

Reageer op artikel:
Trailer van Far Cry 5 is onthuld!
Sluiten