Next level gamen: stap zelf in de F1 race-simulator

Ga jij heel lekker op F1 2019 op de PlayStation? Dan ga je helemaal wild worden van simulatieracen. Dit is precies hoe Max Verstappen zich voorbereid op een Grand Prix. Op Circuit Zandvoort kun je dit bij RL Racing zelf ervaren door in de race-simulator te stappen.

Race-simulator

In de RL Racing Vip Lounge staan maar liefst vier full motion race-simulatoren, die allemaal gekoppeld zijn aan drie 4k schermen en een Dolby 5.1 headset. Veel realistischer ga je het niet krijgen. Als je even niet de centen hebt om in een echte F1-bolide te stappen (dat kan in Frankrijk), dan is dit het meest dichtbij dat je gaat komen. Van de curbstones in Eau Rouge tot een hobbeltje in het asfalt op Monza. Elk circuit is haarscherp vertaald naar de simulatie, waardoor het voelt alsof jij ook echt op dat circuit aan het knallen bent.

Race-simulator

Multiplayer

Dat an sich lijkt ons al fucking vet om te doen. Maar het wordt natuurlijk nog leuker als je tegen je vrienden of collega’s kan racen. Kan ook gewoon hoor. Via een speciale set-up kun je het tegen elkaar opnemen. Dat kan dus op Circuit Zandvoort, maar je kan de simulatoren ook huren. Dan worden ze bij jou op kantoor of op je event, (of wel ja, thuis) afgeleverd waarna je een avondje los kunt gaan in de simulator.

Ook op events

Als je het commercieel gaat inzetten dan biedt RL Racing zelfs de mogelijkheid om de reclameborden langs de weg in-game aan te passen. Heb je gewoon in-game reclame voor jouw merk. Is dat awesome? Ja, dat is awesome. Kun je het aanschaffen van die simulatoren ook nog verantwoorden bij je baas. Maar natuurlijk ook een toffe activiteit om te doen met je vriendengroep. Check hieronder hoe dat eraan toegaat. Mocht je dit zelf willen doen of ondernemen, check de website van RL Racing.

 

Reageer op artikel:
Next level gamen: stap zelf in de F1 race-simulator
Sluiten