Trailer van F1 24-game ziet er realistischer uit dan ooit tevoren

Formule 1 liefhebbers opgelet, want binnenkort zal F1 24 wereldwijd speelbaar zijn! We kunnen volgens de makers een vernieuwde carrièremodus verwachten. Om ons alvast te teasen, heeft de EA de trailer van de game onthult. 

Het Formule 1 seizoen is nog niet eens van start gegaan, maar de gameontwikkelaar EA Sports maakt ons nu al lekker met de F1 24. Dat is de nieuwste editie van de Formule 1-game die EA al jaren maakt.

F1 24

Alhoewel EA niet heel veel prijsgeeft over de eigenschappen van de game in de vorm van ontwerp, geven ze wel andere belangrijke informatie prijs. De carrièremodus van de game wordt namelijk helemaal opnieuw ingericht. Ook zal deze editie van het spel volgens de Amerikaanse spelontwikkelaar nog realistischer zijn dan alle vorige edities. Alsof je dus echt in de auto van Max Verstappen of Lewis Hamilton rijdt!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door EA SPORTS™ F1® (@easportsf1)

We zullen nog tot 31 mei moeten wachten tot we dit nieuwe verslavende kunnen gaan spelen. Als je echt zo’n fan bent en F1 23 al in bezit bent, kan je het spel overigens dit weekend al pre-orderen. De nieuwste auto’s van Alpine, Haas, Williams en McLaren kun je in de editie van 2023 zelf als aanschouwen met een speciale time trial op de uitgekozen circuits. Hiervoor moet je dus wel eerst laten zien dat jij een pro bent op de baan.

Dat is niet het enige waarmee de EA je beloond als je een loyale speler bent, want als je de versies van 2021, 2022 en 2023 allemaal hebt, dan ontvang je vijftien procent korting op de nieuwste game.

Bahrein

We kunnen je geruststellen als je totaal niet van gamen houdt, maar Formule 1 wel ziet zitten.  Deze zaterdag kan je namelijk weer gekluisterd zitten aan de televisie, want het seizoen start aanstaande zaterdag 2 maart. De eerste Grand Prix van het seizoen zal plaatsvinden in Bahrein. En geen gekke tijden voor ons tijdens deze GP gelukkig, want je kan gewoon om 16.00 uur Nederlandse tijd kijken.

Reageer op artikel:
Trailer van F1 24-game ziet er realistischer uit dan ooit tevoren
Sluiten