Onderzoek onthult waar vrouwen écht naar kijken bij mannen

redactie 21 Feb 2019 Entertainment

Dat we niet allemaal het klokkenspel van een volgroeide mammoet hebben, dat moge duidelijk zijn. Maar heeft de grote van je vishengel ook invloed op de vrouwtjes die je binnen hengelt? In een onderzoek van Think Eye Tracking zijn de oogbewegingen van vrouwen gevolgd, toen ze een foto van een man in een speedo onder hun neus gedrukt kregen. De uitkomst is, zacht uitgedrukt, verrassend te noemen.

Als jij dacht dat vrouwen meteen een blik op je gereedschap zouden werpen dan heb je het goed mis. Om aantrekkelijk gevonden te worden hoef je niet persé een ridder met een lans te zijn, de man met het aardappelschilmesje maakt net zoveel kans. Want, en nu komt ‘ie, vrouwen werpen helemaal geen enkele blik op de dollo bij het zien van de foto.

Waar kijken ze dan wel naar?

Kijk, daar stel je de goede vragen. Het is dus blijkbaar oké om een knakworstje te hebben in plaats van een beste braadworst, voor de eerste indruk dan. Maar, die vrouwen zijn niet helemaal de heilige boontjes die dwars door je heen je prachtige innerlijk bekijken. Nee, het gaat de dames erom dat het pretentieuze innerlijk verpakt zit in een welgevormd, atletisch lichaam. De ogen waren vooral gefocust op de sixpack, vervolgens gleden ze naar boven om een korte blik te werpen op het gezicht. Daarna waren de schouders en biceps aan de beurt. En de schwanz? Die kwam niet eens aan bod volgens de uitkomst van de eye tracking.

Hoe komt dat?

De uitslag van de test is eigenlijk niet zo verrassend volgens de onderzoekers. Het zit in het oerinstinct van de vrouw om een gespierde man aantrekkelijk te vinden. Een lange tijd geleden zochten de meisjes nog een vent die hen kon beschermen en kon jagen, in bomen kon klimmen en het fruit kon plukken. Tegenwoordig is dat niet meer zo noodzakelijk, want je hebt geen sixpack nodig om naar de supermarkt te rijden. Maar ja, dat oerinstinct is er helaas wel in gebleven. Dat geld van die penisvergroting kan dus net zo goed naar een sportschoolabonnementje gaan. Of niet dan?

View this post on Instagram

Set attainable goals.

A post shared by Sports/Pop Culture/News (@deadseriousness) on

 

menshealth.com

Reageer op artikel:
Onderzoek onthult waar vrouwen écht naar kijken bij mannen
Sluiten