Exclusief: lees hier gratis de digitale editie van de FHM500

redactie 22 dec 2016 Girls

Kerst staat op de stoep, dus delen wij ook wij cadeautjes uit onder onze digitale kerstboom. In navolging van de begerenswaardige en overheerlijke printeditie, hebben we hier diezelfde editie voor jou digitaal klaar staan. Gratis en voor niets.

De mooiste foto’s van de mooiste Nederlandse vrouwen van 2016. Maar niet alleen de mooiste foto’s, want van sommige vrouwen staat er ook een fantastische video klaar. Klik op de vrouw en je ziet ’t vanzelf.

Maar er is meer! Zo interviewden we de mannen van Streetlab over chicks, spraken we met Valerio over zijn favoriete ladies en gingen we biefstuk eten, bier drinken en over vrouwen lullen met Maxim Hartman. Het leuke aan de digitale editie van de FHM500 is dat je die interviews niet alleen kunt lezen, maar ook kan beluisteren omdat we er een soundcloudclip van hebben gemaakt.

Anders is er nog wel genoeg vertier met het onderzoek naar het schoonheidsideaal van de Nederlandse man of leesplezier in de vorm van de top-3’s van BN’ers als Andy van der Meijde, Jan Versteegh of vrouwen als Tess Milne en Gwen van Poorten.

En natuurlijk, Kim. Het jaar van Kim. Met die fantastische shoot. Nu voor ’t eerst online in z’n volledigheid te bekijken.

Heel veel plezier ervan jongens! Alvast fijne kerstdagen enzo en kijk uit dat je geen vierkante oogjes krijgt.
Klik op de cover en je komt bij de digitale editie van de FHM500 terecht. 

Wil jij een print exemplaar van de FHM500 winnen? We geven er 10 weg!
Wij schrijven nu 10 getallen onder de 500 in ons hoofd. Degenen die het als eerste goed hebben krijgen een exemplaar thuisgestuurd. Reageren in de comments hieronder of onder de post op Facebook.

Reageer op artikel:
Exclusief: lees hier gratis de digitale editie van de FHM500
Sluiten