Dit zijn de vrouwen die meedoen aan nieuwe seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch

redactie 10 nov 2018 Girls

Op 18 november is het weer zover. Tijd voor een gloedjenieuw seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch. Maak je op voor een hoop drama, drank, seks en mooie vrouwen. Want wij weten al welke vrouwen er dit jaar mee gaan doen. En jij straks gelukkig ook. 

Op de hagelwitte stranden van Curaçao gaan een aantal mooie mensen lekker vakantie vieren. Helaas ligt de Tablet of Terror al te wachten om lekker onrust te gaan zaaien. Je ex kan zomaar uit het water komen om je vakantie flink te verzieken. Hoewel er ook exen zijn die scheurtjes uit het verleden willen fixen. Een ex is niet voor niets een ex vriend…

Dit zijn de dames die dit jaar meedoen het MTV programma:

Djessy (24)

Deze schone dame komt uit Neerpelt, dat ligt ergens in Belgenland. Het is een lieve chick met een stout randje. Om haar even te citeren: “Als je maar één iemand hebt gehad in je leven, dan denk ik niet dat je alles hebt gezien.” Wijze woorden. Djessy staat altijd voor je klaar en zorgt voor een flinke dosis gezelligheid. Maar met een drankje teveel kan het kan weleens misgaan…

Ex on the beach

Lena (19)

Ze is de jongste van het stel. Deze Friezin heeft Vietnamese, Armeense en Russische root. Ze staat bekend als vurig en lekker gek. Daarnaast gaat ze drama niet uit  de  weg: ”Don’t piss me off!”  Ze heeft wilde plannen voor haar tijd op het eiland en ze verwacht een hoop chaos. Wij hopen mee.

Ex on the beach

Stacy (23)

Deze mooie dame komt uit Gent. Ze is zelfverzekerd, met haar lach als sterkste wapen. Stacy is iemand die precies weet wat ze wilt, en erg sociaal en eerlijk. Ze wordt wel snel verliefd en is behoorlijk jaloers aangelegd. Zo heeft ze eens een ziekenhuisbezoekje moeten plegen na een confrontatie met een ex. Een andere ex van haar heeft ze een gebroken neus geslagen. Auw!

Ex on the beach stacey

Viktor (20)

Deze beauty komt uit Antwerpen. Haar groene ogen en haar blonde haren laten onze harten sneller kloppen. Ze is verlegen, lief, goedlachs, maar wel een beetje naïef. Ze is niet zo onschuldig als ze lijkt, want ze is een echt feestbeest. Ze wordt net als Stacey snel verliefd en dus ook erg jaloers. Dat gaat vast een hoop vuurwerk opleveren.

Ex on the beach Viktor

Ex on the Beach: Double Dutch, vanaf 18 november iedere zondag om 22.00 uur te zien op MTV en daarna op MTV.nl en in de MTV Play App.

Reageer op artikel:
Dit zijn de vrouwen die meedoen aan nieuwe seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch
Sluiten