Espada: het 41 meter lange superjacht concept dat een drijvend privé-eiland is

Als wij het hebben over een privé-eiland dat rond de wereld vaart, dat klinkt als een droom toch? Let maar is effe goed op, want het nieuwste superjacht concept, Espada, is hier om die droom werkelijkheid te maken. Dit wonder van 41 meter is ronduit adembenemend. Het is eigenlijk je eigen drijvende oase.

Open zee, omringd door luxe en turquoise water. Espada wordt geleverd met niet één maar twee zwembaden, want zeg nou eerlijk, wat heb je aan één zwembad? We hebben het dan ook niet over kleine zwembaden, dit zijn zwembaden die je het gevoel geven dat je in een vijfsterrenresort bent. Dus of je nu een ontspannen duik wil nemen of gewoon wilt genieten van de zon terwijl je op het kristalheldere water drijft, de keuze is aan jou.

Foto: Officina Armare

Chique de friemel

Op dit jacht waan je je in een compleet luxe wereld. Met een heuse beach club, (mooi woord voor chillplek) een bar, salon en fantastisch mooie eetkamer.

Foto: Officina Armare
Foto: Officina Armare

Looks

Wat moet je nog meer weten? Nou, bij het design van Espada draait alles om elegantie en moderniteit. Het is niet zomaar een jacht, het is een kunstwerk op water. Met zijn strakke lijnen en eigentijdse vormgeving zal hij overal de aandacht trekken. En je zult het niveau van comfort en luxe binnenin niet geloven, je kunt het vergelijken met een luxe hotelsuite waar geen einde aan komt.

Foto: Officina Armare
Foto: Officina Armare

Around the world, around the world

Wat het reizen rond de wereld betreft, daar is de Espada is meer dan capabel genoeg voor. Met zijn indrukwekkende formaat kan hij je meenemen naar al die exotische bestemmingen waar je ooit van hebt gedroomd. Of het nu de azuurblauwe wateren van de Middellandse Zee, het tropische paradijs van de Malediven of de ijzige schoonheid van Antarctica zijn, met dit superjacht zit je gebakken.

Foto: Officina Armare

De Espada is het ultieme drijvende paradijs en staat klaar om je mee te nemen op de reis van je leven. Twee zwembaden, een beach club, een zwemplatform en de mogelijkheid om de wereld in stijl te verkennen, wat wil je nog meer in een superjacht. Het pareltje is wel nog een concept, dus we kunnen helaas nog niets vertellen over de mogelijke prijs.

Foto: Officina Armare
Reageer op artikel:
Espada: het 41 meter lange superjacht concept dat een drijvend privé-eiland is
Sluiten