De Albanese Erjona Sulejmani is één van de meest sexy WAGs van de Serie A

Erjona Sulejmani staat bekend als een van de fijnste WAGs (Wives and Girlfriends) die er op deze aardbol rondloopt. Ze heeft in 2016 dan ook de titel gewonnen van: “Meest sexy Europese WAG van het EK 2016.” Deze dame is de voormalig echtgenote van Blerim Dzemaili, middenvelder en captain van Serie A club Bologna, met wie ze ook een zoontje heeft.

Model

Na haar relatie met de Zwitserse voetballer ging Erjona niet bij de pakken neerzitten. Met extreme eenvoud blijft de vrouw zich ontwikkelen met haar beroep als model, maar is tegelijkertijd ook druk in de weer als vastgoedmanager. Na haar relatie met de Zwitser heeft ze gezegd: “Seks voor wedstrijden? Voetballers zijn geen grote liefhebbers. Ze doen het liever zelf.” Op het WK in Rusland heeft ze haar ex nog wel aangemoedigd, maar zei ook dat ze er naar uitkeek om een paar van zijn knappe teamgenoten in actie te zien.

WAG

Haar lange zwarte haren in combinatie met haar sensuele look en adembenemende rondingen maken het gehele plaatje erg aangenaam voor het menselijk oog. Voor een hele lange tijd werd de 30-jarige beschouwd als een van de mooiste WAGs in omloop. Tijdens het EK in Frankrijk wisten de cameramannen haar dan ook vaak genoeg te vinden en vast te leggen.

Credits

Model: Erjona Sulejmani
Producer / Model scout: Gaetano Mariniello
Foto’s: Elia Vaccaro
Make-up: Melania Palmiero
Locatie: Villa Domi
Reageer op artikel:
De Albanese Erjona Sulejmani is één van de meest sexy WAGs van de Serie A
Sluiten