Win een superdik prijzenpakket van Mercedes x Epson

Alle F1-fans opgelet! In samenwerking met Epson mogen wij een supertof prijzenpakket weggeven vol met Mercedes merchandise! Daarmee ben jij helemaal voorbereid op het verdere F1-seizoen, met in het bijzonder de Grand Prix van Zandvoort. Hoe je zo’n stapel Mercedes x Epson goodies kan winnen? Gaan we je vertellen!

Epson

Het team van Mercedes viert een jarenlange hegemonie in de Formule 1, met maar liefst zeven kampioenschappen op rij. Lewis Hamilton is al voor zeven jaar op rij ongenaakbaar, hoewel we vanuit Nederlands oogpunt natuurlijk hopen dat daar dit jaar verandering inkomt. Daarvoor is Epson de ideale partner van het Mercedes-AMG Petronas Formula One Team. Als Official Team Partner ondersteunt Epson met haar innovatieve technologie de wereldkampioen om hun succes uit te breiden. Een samenwerking die loopt als een zonnetje. Beide bedrijven staan immers aan de top in hun branche.

Mercedes

Om deze succesvolle samenwerking te vieren mogen wij van Epson een geweldig prijzenpakket vol met Mercedes goodies weggeven! Hiermee kan jij volledig in stijl naar Zandvoort of voor de tv gaan zitten op 5 september. Zie het als een win-win: als Mercedes wint, heb jij het juiste pakkie aan. Als Max wint, kan je in het teken van Nederlandse glorie even hard meejuichen. Het enige wat jij hoeft te doen is @epsonnederland op Instagram te volgen en onder de Facebook-post aan te geven op welke plek Lewis Hamilton en Valtteri Bottas eindigen bij de Grand Prix van Zandvoort! Maak kans door in de comments onder de Facebookpost hun eindklasseringen te raden in deze race en win een Mercedes x Epson pakket met een Softshell jack, pet, rugtas, waterfles en sleutelkoord!

Reageer op artikel:
Win een superdik prijzenpakket van Mercedes x Epson
Sluiten