To Be Announced is het allereerste clubfeest waarvan de line-up niet bekend is

dec 23 2019, 19:00 Entertainment
schermafbeelding 2019 12 23 om 170553
Pilsmerk Kornuit komt op de valreep van 2019 met nog een super dope feestje. Zij organiseren een clubnight (To Be Announced) waarvan de line-up onbekend blijft. Zo heb je dus geen idee wie erachter de draaitafel plaats gaat nemen. Is dit een big room techno dj als Dixon of een lokale held als San Proper? In Radio Radio in hartje Westerpark zal de eerste editie plaatsvinden en gehost worden door niemand minder dan Tsepo. Wij mogen ook nog eens een paar kaarten weggeven.

To Be Announced

Holy shit is dit niet even heerlijk. Een knallend feest waarbij alles een verrassing is. Op zondag 29 december (aanstaande) vindt de eerste winter (in)door sessie van To Be Announced plaats in het geliefde Radio Radio Amsterdam. Kaarten zijn overigens gratis. Het enige wat jij moet doen is je opgeven via de website van Kornuit . Je moet alleen wel geluk hebben en hopen dat je wordt geloot, want er zijn al veel aanmeldingen.

Het geheime ingrediënt

Twee jaar geleden begon To Be Announced als een intieme stage op festivals zoals DGTL en SWF. Het concept is hartstikke spannend en makkelijk. Kornuit regelt elke keer een set aan top dj’s, maar voor ons blijft dat een geheim, totdat de beste man achter de draaitafel staat. Zo verraste artiesten als DJ Sneak, Philou Louzolo en nog vele anderen het publiek. De impact van zo’n verrassing is ook te merken aan het publiek. De handen gaan omhoog en er wordt het hele optreden gejuicht en gedanst. Maak je klaar voor een vette party, want dit wil je niet missen.

Meerdere edities

De eerste editie van To Be Announced staat dus aankomende zondag (29 december) op de planning. Mis je deze om wat voor reden dan ook, wees dan niet getreurd. Er komen in 2020 nog twee kansen. Zo vindt op vrijdag 21 februari de tweede editie plaats in Gebr. De Nobel in Leiden en vindt de derde editie plaats ergens in maart 2020 plaats in Bitterzoet, Amsterdam. Alleen uitgenodigde gasten die zich hebben aangemeld via de website zijn welkom. Sla je slag, mannen!

Winactie

Zoals beloofd geven wij kaartjes weg. Wij mogen 2x2 tickets weggeven voor de clubnight van aankomende zondag. Met deze kaarten heb je gegarandeerd toegang tot de party. Het feest begint om 18:00 en eindigt rond 1:00, dus wees een beetje op tijd hé. Laat ons in de comments onder het Facebookbericht weten waarom jij deze tickets verdient en wie weet sta jij zondag lekker uit je dak te gaan.
Delen met
Ook interessant