Wees zelf de schepper van topfoto's met de krachten van Adobe

mei 19 2017, 15:50 Entertainment
ccpp dolomites 1440x660
Dankzij Adobe kunnen wij rustig op vakantie gaan zonder fotografietalent en thuis toch de show stelen. Het komt erop neer dat we ervoor moet zorgen dat de foto genomen is. Meer niet. We hoeven niet meer te letten op de lichtinval, want dat is in een paar seconde gedaan met Adobe Lightroom CC. Foto's in een schemerige kelder kunnen naderhand verbeterd worden alsof ze genomen zijn in de spotlights.
Ook kun je alles naderhand uit beeld verwijderen met de toverstaf genaamd Photoshop Fix. Zo heeft een niet nader te noemen redacteur bij FHM eens zijn wat verboden middelen lopen uitgummen op foto's van zijn verjaardagsfeest. Zo waren ze ineens toch geschikt voor social media.
ccpp 2016 take it make it campaign imagery seakyaking greece
Deze toverstaf kun je trouwens gewoon op je telefoon installeren. De tijd dat beelden alleen op grote computers gemanipuleerd kunnen worden is voorbij. Adobe biedt maar liefst acht foto- en video-bewerkingsprogramma's aan voor jouw smartphone. Op je mobiel bieden deze programma's de belangrijkste functies en de apps zijn heel simpel in het gebruik. Professioneel video's bewerken in Premiere, animaties maken met Spark Video, kleur en licht aanpassen in Lightroom for Mobile of jezelf in een dikke BMW photoshoppen met Photoshop Fix: met de programma's van Adobe ligt de wereld aan je voeten. Zeker met het speciale fotografielidmaatschap van Adobe.
De mogelijkheden zijn onbeperkt. Wanneer je toegang hebt tot de afbeeldingenbibliotheek van Adobe Stock heb je toegang tot 75 miljoen afbeeldingen waarmee je kunt gaan werken. Een dikke BMW voor iedereen!
adobe103
Delen met
Ook interessant