Deze prachtvrouw kreeg 150.000 volgers nadat Kylian Mbappé haar aankeek

mei 27 , 10:40 Entertainment
depositphotos 693873616 s
Dat voetbalfans overal zijn, dat hoef je ons niet te vertellen. Zo zie je op ongeveer elk sportpark mensen lopen met shirtjes van hun favoriete voetballer en kunnen figuren zoals Messi, Ronaldo of Kylian Mbappé niet zomaar meer de Appie in. Die laatste kan wel een andere invloed uitoefenen, bleek vorige week.
Toen de Franse voetballer het filmfestival in Cannes bezocht, bleek het Mbappé-effect groter te zijn dan je in de eerste instantie zou denken. In een video is te zien dat hij sprakeloos naar een vrouw kijkt, waarna het internet zijn werk heeft gedaan.

Kylian Mbappé

De voetballer was namelijk met een aantal teamgenoten uiteten in de thuisbasis van het drukbezochte filmfestival. Nu kun je je voorstellen dat dit geen etablissement is waar de meest doorsnee figuren komen. Laten we het zo zeggen; wij zijn al blut als we de menukaart bekijken. Toen Mbappé aan tafel zat, kwam er een vrouw langs met een Franse vlag, die duidelijk de aandacht van de 25-jarige aanvaller trok. Hij stopt zijn gesprek, neemt even de tijd om de vrouw goed te bekijken en vervolgt daarna zijn gesprek. Hierna heeft de Instagramfollowing van de vrouw een aparte wending genomen. Het hele tafereel is namelijk op film gezet.

Leatsa__

Al gauw ontmaskerde de Mbappé-army de mysterieuze vrouw en enorm veel mensen zijn haar vervolgens gaan volgen. De oplettende kijker heeft ontdekt dat, op het moment dat het oogcontact plaatsvond, de vrouw zo’n 2000 volgers had, maar op het moment van schrijven is dit aantal gegroeid naar 165.000 volgers! Is dat dan ook een beetje terecht? Absoluut! We weten niet zo goed waar ze vandaan komt, maar stel dat ze van Nederlandse oorsprong was geweest, hadden we haar desnoods met een permanent marker in de FHM500 gezet! Leuke wending voor haar dus, kijk maar even mee naar de prachtige, mysterieuze vlaggendrager!
Delen met
Ook interessant