Victoria Koblenko schittert in weergaloze fotoshoot voor de nieuwe FHM500

apr 29 2021, 15:20 Entertainment
victoriakoblenko 1
De stembussen van de FHM500 zijn inmiddels geopend. Dat kunnen we uiteraard niet onopgemerkt voorbij laten gaan. In navolging van sterren als Katja Schuurman en Yolanthe Cabau hebben we ook dit jaar een vrouw van kaliber gestrikt voor een fotoshoot. Niemand minder dan Victoria Koblenko schittert dit jaar in de FHM500, en zoals je van ons gewend bent gaat dat gepaard met een weergaloze video.
Victoria en FHM gaan way back. In 2003 maakte ze haar debuut in ons blad met een sexy fotoshoot in LA. In het interview in de FHM500 die begin juni uitkomt, zegt ze daarover: “Die eerste shoot in 2003 werd geschoten in Los Angeles, waar ik voor het eerst was. Die stad maakte me heel onzeker. Aan het eind van die week had ik het gevoel dat als ik er nog een week langer zou blijven, ik ook met een stel nieuwe borsten en lippen thuis zou komen."

"Na een jaar in joggingsbroek op de bank te hebben gezeten, was ik wel toe aan hoge hakken en kanten ondergoed"

Ook in 2008 en 2012 sierde ze de cover van ons mooie blad. De shoot in het aanstaande FHM500-nummer maakt vier op een rij. “Volgens de wetmatigheid hadden we in 2016 ook een shoot moeten hebben, maar toen was ik hoogzwanger, haha. Bij elke shoot is er wel een andere motivatie. De eerste keer dat ik door jullie werd gevraagd speelde ik in GTST. Mensen kenden mij alleen als Isabella, dus voor mij voelde het alsof ik voor het eerst uit mijn alter ego kon treden en als Victoria gezien werd. Dat zag ik als een vorm van erkenning en een eer. Waarom ik nu ja heb gezegd? Na een jaar in joggingsbroek op de bank te hebben gezeten, was ik wel toe aan hoge hakken en kanten ondergoed. Ik merkte dat ik die kant van mezelf al een tijd niet had aangeraakt. Je speelt op zo’n shootdag toch een rol. Dat gevoel kan nog wel een paar dagen of weken doorschemeren.”

Vier op een rij voor Victoria Koblenko

Met vier op een rij nestelt Victoria zich weer naast Yolanthe, die ook vier FHM Shoots op haar naam heeft staan. Victoria steekt haar bewondering voor de FHM All Time Favorite van 2020 niet onder stoelen of banken. “Voor mij is Yolanthe een categorie op zichzelf. Ik kijk naar haar zoals een man waarschijnlijk naar haar kijkt. Ik bewonder haar enorm. Het is net een beeldhouwwerk van Michelangelo. Je blijft er naar kijken en het verveelt nooit. Daarnaast hou ik gewoon heel erg van brunettes. Ik ben van origine ook een brunette, maar ik vind dat het bij mij lang niet zo krachtig staan als bij haar.”

Tijdperk

Wij zijn natuurlijk in de wolken met de fabuleuze schoonheid in ons magazine. Bovendien was Vic ook wel weer toe aan een beetje spanning. “Dit soort shoots zijn toch altijd wel spannend. Je moet toch de hele dag je buik inhouden, haha. Maar laten we eerlijk zijn: het is ook een ontzettende verwennerij om op je allermooist te worden vastgelegd door zo’n getalenteerde fotograaf als Roger Neve. Die beelden zijn voor mij geen tweedimensionale plaatjes, ze staan voor verschillende tijdperken uit mijn leven.”

FHM500 video

Alle foto’s kun je straks bewonderen in de FHM500, die 2 juni uit zal komen. Zoals altijd kun je dat magazine straks bestellen bij aankoop van een TABAC-product naar keuze. Tot die tijd zal je het moeten doen met de video van de fotoshoot. Dat wordt nog een maandje F5’en. Geniet van de fenomenale Victoria Koblenko!
Delen met
Ook interessant