UFC komt met event naar Rotterdam

jan 08 2016, 18:00 Entertainment
ufc ahoy
Nederland heeft de laatste jaren een behoorlijke reputatie opgebouwd in de vechtsportwereld. Of het nu gaat om kickboksen of MMA, overal zie je Nederlanders in de ring. Ons koude kikkerlandje is dan ook al meerdere malen gastheer geweest van flinke evenementen alleen de UFC ontbreek eigenlijk nog. Gelukkig kunnen we die nu ook van ons lijstje afstrepen, want op 8 mei komt de Ultimate Fighting Championship naar Ahoy Rotterdam.
De UFC is de laatst jaren enorm populair geworden en nu wil de organisatie flink gaan knallen in Europa. “Dat we met Nederland in 2016 een nieuwe Europese markt betreden is een bewijs voor de groei die we met UFC doormaken. Lokale live evenementen zijn een sterke wens van de fans en met een meeslepende show zullen we ze niet teleurstellen." aldus de general manager van de UFC: James Elliott.
Behalve de tijd en plek is er verder nog niets bekend en het is dus afwachten wie er straks in de ring gaan staan. De kans dat we in Nederlander in eigen huis in actie gaan zien is zeker aanwezig, want met Alistair Overeem, Gegard Mousasi en Stefan Struve is Nederland prima vertegenwoordigt. Vooral laatstgenoemde hoopt dat hij voor eigen publiek in actie mag komen. “Ik kreeg kippenvel toen ik hoorde dat de UFC eindelijk naar ons land komt en ik ben dolblij dat het nu echt gaat gebeuren. Ik wil niets liever dan op deze avond in actie te komen. Op dit punt van mijn carrière is dit precies wat ik nodig heb, door te vechten in aanwezigheid van mijn familie en vrienden en een show neer te zetten zoals ik dat kan." Aldus Stroeve.
Als je naar de epische evenement wil moet je 24 maart in je agenda vrij houden, want dan begint de kaartverkoop. Dit mag je niet missen!
Delen met
Ook interessant