De trailer van The Possession of Hannah Grace is angstaanjagend

okt 16 2018, 19:00 Entertainment
schermafbeelding 2018 10 16 om 150549
We hebben jullie wel vaker een horrorfilmpje voorgeschoteld waarvan wij vonden dat ‘ie pittig eng was. Maar deze nieuwe film van de Nederlandse regisseur Diederik van Rooijen tilt het woord angstaanjagend echt naar een nieuw niveau. Als de trailer net zo eng is als de rest van de film belooft dat veel goeds. Of slechts.

Nederlandse regisseur

Van Rooijen heeft onder andere de hitserie Penoza en de film Daglicht. Nu heeft de Nederlandse filmmaker voor het eerst een grote Amerikaanse film geregisseerd. Daarvoor heeft ‘ie natuurlijk z’n beste beentje voor gezet, en dat is goed terug te zien in de trailer. Dit belooft een van de meest fucked up films te worden van dit jaar.

Duivelsverdrijving

De ijzingwekkende film gaat over politieagente Megan Reed, gespeeld door Shay Mitchell. Nadat ze terug is uit een afkickkliniek gaat ze werken in een lijkenhuis. Ideale setting voor een horrorfilm natuurlijk. Een vers lijk is binnengekomen nadat een rituele duivelsverdrijving niet helemaal goed ging. Nu zoekt de demoon een nieuw lichamen om in te trekken. Nou, drie keer raden op wie meneer de demoon het gemunt heeft. Dit leidt tot een aantal, op z’n zachtst gezegd, niet zo plezante situaties voor Megan.
De huiveringwekkende film is vanaf 29 november in de bioscoop te zien. Maar check eerst even de trailer, als je net als wij daarvan al in je broek schijt, is de film zelf misschien te hoog gegrepen.
Delen met
Ook interessant