Na de muzikale trailer van Joker 2 is het aftellen geblazen voor DC-fans

apr 10 , 10:58 Entertainment
schermafbeelding 2024 04 10 103804
Vannacht is de trailer online gekomen van de nieuwe film van de Joker, genaamd Joker: Folie à Deux. De eerste beelden van de zieke crimineel zien er veelbelovend uit. Fans van DC kunnen hun borst namaken voor een geniale, maar toch absurde film.
In het tweede deel van The Joker zal ook een nieuw gezicht te zien zijn. Joker krijgt in deze film namelijk een romantische relatie met Harley Quinn. Dit zorgt weer voor een hele andere wending in vergelijking met de eerste Joker-film.

Joker: Folie à Deux

Joaquin Phoenix zal in deze film opnieuw de rol van Arthur Fleck / Joker op zich nemen. In de eerste film zagen we vooral hoe Fleck problemen heeft met zijn persoonlijkheid en dat hij opzoek is naar zijn eigen identiteit. In de tweede film, die we binnenkort kunnen zien in de bioscoop, gaan we zien hoe de romantische relatie tussen Joker en Harley Quinn ontstaat. De trailer belooft in ieder geval op een waaninnige film, waarbij er veel musical-elementen in te zien zijn.

Cast

Naast Joaquin Phoenix zal de andere hoofdrolspeler Lady Gaga zijn. Zij neemt de rol op zich van Harleen Quinzel / Harley Quinn. De zangeres en actrice werd een aantal dagen na de officiële bekendmaking van de film aangekondigd als de nieuwe Harley Quinn. Verder bestaat de cast uit onder andere Zazie Beetz, Brendan Gleeson en Catharina Keener.

Toch een vervolg

Het was eigenlijk helemaal niet de intentie om een tweede film te maken over de clown-crimineel. Joker zou een opzichzelfstaande film zijn. Na de goede prestaties van de eerste film en het enthousiasme van de regisseur Todd Phillips, is er na goed overleg toch besloten om een vervolg te produceren. De acteur van de Joker, Joaquin Phoenix, vond het uitermate interessant om nog eens een keer in de huid van Arthur Fleck te kruipen. Maar goed ook, want deze tweede film ziet er veelbelovend uit.
De film Joker: Folie à Deux zal vanaf 4 oktober te zien zijn in de bioscoop.
Delen met
Ook interessant