Hoe TikTok volgers te kopen: de 10 beste sites in 2023

jun 20 2022, 11:07 Entertainment
nik q1n1lmol4es unsplash
Social media heeft afgelopen jaren vrijwel ons hele sociale leven overgenomen. Iedereen heeft tegenwoordig een smartphone met een internetverbinding en daardoor kan iedereen in feite een content creator zijn. Door het enorme aanbod aan verschillende social media platformen, is er voor iedereen een manier om zich op zijn manier uit te drukken. Hoewel op tekst gebaseerde inhoud nog steeds erg in de mode is, lijkt visuele media steeds meer de overhand te nemen.
Het is dan ook niet heel gek dat TikTok een van de meest populaire mobiele apps van de afgelopen jaren is. En dan hebben we het niet alleen over de dansende tieners. TikTok, een app voor iPhone en Android (en ook toegankelijk via je browser), is geëxplodeerd als een van de meest populaire platformen van dit moment voor bijna elke leeftijd. De meeste inhoud op TikTok is gericht op het delen van korte video’s. En als je de juiste snaar weet te raken bij een grote groep mensen, kun je behoorlijk wat volgers op TikTok krijgen.
Deze bijgewerkte gids voor 2023 geeft je een overzicht voor de beste sites om veilig en gemakkelijk TikTok volgers te kopen.

Hoe doe je dat: TikTok volgers kopen?

Iedereen die wat geld te besteden heeft kan met gemak wat volgers kopen. Als je ooit van de ene op de andere dag een enorme explosie aan volgers op een willekeurig profiel hebt gezien, dan is de kans groot dat deze persoon TikTok volgers heeft gekocht.
Een snelle zoekhit geeft je een enorme lijst aan sites waar je TikTok volgers kunt kopen. Maar mogelijk biedt niet elke site de beste kwaliteit. Gelukkig zijn er wel een aantal die wel kwaliteitsvolgers bieden. Het idee van TikTok volgers kopen is dat meer volgers leidt tot meer vertrouwen door nieuwe volgers. Hierdoor kan het aantal TikTok views en TikTok likes op je video’s ook omhoog gaan.
Wat zijn de beste sites om TikTok volgers te kopen?
Je kunt zelf uren zoeken naar de beste site om volgers te kopen, maar je kunt jezelf ook tijd besparen door een site te kiezen uit de onderstaande lijst van beste sites. In social media landschap heerst er de gedachte dat het algoritme het allemaal steeds moeilijker maakt om famous te worden. Het is dus beter om geen onnodige tijd te verspillen. Zorg dat je kiest voor de beste aanbieder om je social media uit te bouwen.

1. Gebruikersnamen

Voor iedereen die het aantal volgers op zijn TikTok-profiel wil laten groeien, is Gebruikersnamen dé site om in gedachten te houden. Gebruikersnamen maakt het namelijk voor iedereen super eenvoudig om een ​​profiel op te bouwen met volgers van hoge kwaliteit. Je hoeft ook niet veel geld uit te geven voor een reëele hoeveelheid volgers. Vooral als je hun eerst wilt uitproberen, kun je voor een klein bedrag al TikTok volgers kopen .
Hier zijn enkele van de beste voordelen die je meteen opvallen over dit platform:
  • Gebruikersnamen biedt directe levering van volgers na het plaatsen van een bestelling
  • Gebruikersnamen heeft een vriendelijke supportafdeling voor hulp bij vragen
  • Gebruikersnamen's diensten werken zonder je wachtwoord van je TikTok account te hoeven door te geven
  • Gebruikersnamen’s diensten zijn ook toegankelijk voor bedrijven en influencers
  • Je kunt zelfs TikTok likes kopen met Gebruikersnamen
Dit is een mooie reeks voordelen voor elke ervaren TikTok gebruiker. Of de gebruiker nu nieuw is in het laten groeien van zijn TikTok profiel of niet. Wanneer je deze voordelen combineert met de betaalbare tarieven van de diensten van Gebruikersnamen, kun je gemakkelijk zien waarom Gebruikersnamen de beste keuze op deze lijst is.

2. Likes-kopen

Een website waar je misschien al eens van hebt gehoord door jarenlang uitstekende Instagram & YouTube diensten aan te bieden (je kunt bijvoorbeeld ook Instagram volgers kopen ). Likes-kopen heeft de afgelopen jaren nu haar aandacht verschuift naar andere social mediaplatformen, met hun ogen volledig gericht op TikTok. Likes-kopen heeft een lange geschiedenis van vertrouwen van de klanten die met hen hebben samengewerkt via hun Instagram & YouTube diensten. Je kunt er dus zeker van zijn dat je werkt met professionals die al heel lang actief zijn op het gebied van social mediadiensten.
Likes-kopen laat je kiezen uit verschillende soorten TikTok volgers. Je kunt onder andere kiezen uit standaard, high quality en 100% echt. Zo is er elk budget een geschikte dienst te vinden. Wil je echt wild gaan, dan is de 100% echte TikTok volgers de beste optie. Je hebt dan ook de kans om likes en views op je video’s te ontvangen.
Als klap op de vuurpijl krijg je ook nog eens een gratis 90 dagen refill service en geld-terug-garantie als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop. En zelfs bedrijven en influencers mogen gebruik maken van de diensten van Likes-kopen.

3. Like4you

Like4you is een website waarmee je meer kunt kopen dan alleen TikTok volgers. Je kunt via deze site een groot aantal marketingdiensten voor verschillende sociale media kopen (je kunt hier ook Instagram likes en YouTube views kopen). Hierdoor heb je nog een ander platform dat jouw social media bereik op TikTok en andere social media platformen kan vergroten.
Het is niet alleen slim om volgers op TikTok te kopen. Het is ook slim om je TikTok video’s van likes en views te voorzien. Hiermee verhoog je nog meer de betrouwbaarheid van je TikTok profiel en ziet je profiel er organisch nog beter uit. Dit is een slimme manier om het risico dat je account wordt verbannen te verlagen.
Wanneer je besluit om TikTok volgers te kopen via Like4you, krijg je dezelfde garantie serviceniveau als bij hun andere diensten. Het bedrijf brengt hun beproefde methoden naar de site voor het delen van video's, zodat klanten hun TikTok volgers kunnen kopen met verschillende betaalmethoden. Je kunt betalen met iDeal, creditcard en alle andere populaire betaalmethodes.

4. JuicyFollow

JuicyFollow is een internationaal merk als het aankomt op social media diensten. Je kunt echter ook TikTok volgers kopen op hun Nederlandstalige site. Je kunt zowel kleine als grote pakketten TikTok volgers kopen.
JuicyFollow is serieus om ervoor te zorgen dat je alleen echte accounts krijgt die je pagina volgen, geen geautomatiseerde bots die normaal gesproken van het platform worden verwijderd. JuicyFollow biedt ook directe levering van je volgers nadat je ze hebt gekocht. Dus je hoeft niet lang te wachten om te zien hoe het aantal volgers op je TikTok profiel begint te groeien.
Met hun toewijding aan authenticiteit, en hun brede aanbod aan pakketten, die beschikbaar zijn voor zowel de koper met een budget, als voor de koper met een grote portemonnee, is JuicyFollow een goede optie om in de gaten te houden bij het nadenken of je al dan niet graag TikTok volgers wilt kopen.

5. LikesKopen

LikesKopen online is een andere op de lijst met sites die je moet overwegen als je volgers voor TikTok willen kopen zonder meteen veel geld uit te geven. Dit komt omdat LikesKopen online enkele van de meest concurrerende prijzen biedt voor pakketten als het gaat om het kopen van volgers. Dit maakt ze een geweldige oplossing voor de nieuwkomer die TikTok volgers koopt.
Ze maken de ervaring ook super gemakkelijk te begrijpen. Je kunt niet alleen kiezen voor TikTok volgers, maar je kunt zelfs ook kiezen voor TikTok likes, TikTok views, TikTok shares en TikTok comments. Hierdoor kun je jouw TikTok profiel op alle flanken tegelijk boosten.
Als je helemaal nieuw bent in het concept van het kopen van volgers en een gemakkelijk te begrijpen pakket wilt, dat tegelijkertijd zeer betaalbaar is, wil je het niet overslaan om naar de diensten van LikesKopen online te kijken.

6. SocialMediaFollowers

Wil je een van de goedkoopste TikTok volgers kopen. Dan moet je zeker een kijkje nemen bij SocialMediaFollowers. Het team van SocialMediaFollowers let niet alleen op de kwaliteit, maar ook op de prijs. Verder biedt SocialMediaFollowers niet veel extra’s. Maar ze zijn er vooral voor de ‘normale' gebruikers, mensen die op social media actief zijn voor de gein of omdat ze het leuk vinden.
Helaas is het als bedrijf of influencer niet mogelijk om TikTok volgers te kopen bij SocialMediaFollowers. Desalniettemin is dit bedrijf mede door de lage prijs en goede kwaliteit een uitstekende partij om volgers te kopen.

7. SocialKings

SocialKings is een ander platform dat goed begrijpt hoe de gemeenschap zich voelt. En dat dat een essentieel onderdeel is van de TikTok ervaring. Met dat in gedachten bieden ze drie soorten TikTok volgers aan. Volgers voor de budget gebruiker, snel geleverde volgers en echte volgers. Voor veel TikTok gebruikers is het belangrijk om op de For You pagina te komen. Dit betekent dat hun video wordt aanbevolen bij andere gebruikers, wat zorgt voor een explosieve stijging in het aantal volgers. TikTok volgers kopen bij SocialKings vergroot de kans om op de For You pagina te komen.
SocialKings begrijpt goed dat het doel altijd meer betrokkenheid bij je content moet zijn, niet eenvoudig het verhogen van de cijfers op je account. Dit levert SocialKings verbazingwekkend goed. Daarnaast bied SocialKings ook snelle antwoord op je vragen en kun je ook gebruik maken van hun live chat functie.

8. Socialfy

Een ander platform dat in de lage prijscategorie valt is Socialfy. Ze bieden eenvoudige pakketten aan om jouw TikTok profiel te promoten. Je hebt keuze uit verschillende grootte pakketten. Hierdoor kun je zelf bepalen hoe snel je jouw TikTok profiel laat groeien. Alle pakketten worden bij Socialfy geleverd met een 100% garantie. En doordat Socialfy gebruik maakt van 100% echte volgers van hoge kwaliteit, is de kans dat je account wordt verbannen zeer klein. Dit is iets waar Socialfy goed op inspeelt. Ook een leuk voordeel is dat je, elke keer dat je besluit TikTok volgers te kopen bij Socialfy, een extra 10% volgers erbij krijgt. Een bijzonder aspect van Socialfy is dat je naast TikTok volgers ook voordeelpakketten kunt bestellen. Zo kun je een combinatie van TikTok likes en TikTok views in een bestelling plaatsen, zodat je zeker weet dat je beiden tegelijk op je TikTok video’s krijgt.

9. Followersnet

Followersnet is een bedrijf voor sociale mediadiensten met een eenvoudige missie: TikTok volgers aan klanten bieden voor betaalbare prijzen. Dit is een no-nonsense bedrijf dat een prettige klantervaring levert in betaalbare en gemakkelijk te begrijpen pakketten.
Kijk eens op de site van Followersnet en je zult een mooi aanbod aan pakketten vinden tegen zeer lage prijzen, zo laag als een paar euro's voor 100 volgers. En het aantal volgers dat je kunt bestellen blijft groeien. Je kunt maar liefst 10.000 van het bedrijf kopen als je het leuk vindt. Ook als je besluit om met Followersnet in zee te gaan, kun je genieten van een mooi aanbod aan betaalmogelijkheden. Ze accepteren alle belangrijke bethaalmethodes wat het kopen van TikTok volgers vrij eenvoudig maakt. Followersnet heeft ook hun eigen klantenservice met WhatsApp, zodat je er altijd zeker van kunt zijn dat je hulp bij de hand hebt als je een probleem ondervindt met je aankoop.

10. Instagrow

Kijkend naar de prijzen die worden aangeboden door Instagrow, wanneer je besluit om TikTok volgers bij hen te kopen, en je zou bijna denken dat het niet waar is. Dit komt omdat de prijzen van de site zo laag zijn, dat je je afvraagt hoe ze hierop geld kunnen verdienen.
Het bedrijf biedt pakketten aan tot wel 10.000 TikTok volgers voor slechts een paar honderd euro’s. Dan kunnen het geen echte accounts zijn, toch? Dat zou je misschien denken, maar het bedrijf verzekert gebruikers dat ze authentieke accounts gebruiken voor het leveren van hun diensten. Ze gaan zelfs nog een stap verder door extra garantie aan te bieden voor wie dat wilt. Het lijkt er echter op dat elke garantie even duur is, ongeacht hoeveel volgers je koopt. Het zou dus slim zijn om een groot pakket te nemen, met dezelfde garantie. Zo kunnen gebruikers optimaal gebruik maken van de garantie die Instagrow biedt.

Kan TikTok volgers kopen zorgen voor groei?

Als jij iemand bent die originele inhoud van hoge kwaliteit kan leveren aan je community, dan ben je misschien een goede kandidaat om TikTok influencer te worden. Net als op andere social media kanalen, is groei op TikTok mogelijk, maar het kan langzaam gaan doordat steeds meer nieuwe gebruikers op het platform erbij komen. Elle influencer zegt niet voor niets dat het steeds moeilijker wordt om TikTok famous te worden. Het TikTok algoritme kan net zo meedogenloos zijn als het algoritme op elk ander platform, als het gaat om het proberen om je account te laten groeien. Hoe kom je boven het maaiveld uit?
De huidige TikTok gebruikers zijn meestal jong en hebben vaak een goed gevoel van wat speelt en trendy is. De generatie van nu doet het graag een beetje anders dan op de meer traditionele social media platformen. Nu heeft iedereen die wat te zeggen heeft de mogelijkheid om voor de camera te staan en een video op te nemen. Wie de verbinding wilt aangaan met TikTok fans moet goede content creëren dat aansluit bij hun behoeftes.
De vraag is: wat als je een shortcut zou kunnen nemen? Wel, in zeker zin kan dat: je kunt meer TikTok fans en TikTok views ontvangen door het aantal volgers op je profiel te verhogen. Je kunt ervoor kiezen om dit op een organische manier te doen, dat soms maanden (of zelfs jaren) hard werken kost, of je kunt je wenden tot TikTok diensten zoals Gebruikersnamen waarmee je volgers voor je profiel kunt kopen.

TikTok volgers kopen vs social media uitbesteden

Dus waarom zou je TikTok volgers kopen in plaats van je social media uit te besteden aan een social mediabureau? Ten eerste kan het uitbesteden van je social media flink meer geld kosten. Dergelijke social mediabureaus bieden pakketten aan die nog niet eens de groei van je TikTok account garanderen. En deze pakketten kosten vaak al meer dan duizend euro. En dat terwijl je voor een paar honderd euro al meer dan 10.000 TikTok volgers kunt hebben.
Ten tweede kost het uitbesteden van je social media vaak veel geld. En je weet ook nog niet eens zeker of jouw behoeftes wel aansluiten bij de plannen van het social media bureau. Door simpelweg TikTok volgers te kopen kun jij blijven doen waar je goed in bent; content maken. Terwijl je met het uitbesteden van je social media vaak meer bezig bent met het social mediabureau dan met daadwerkelijk datgeen te doen waarin jij goed bent; content maken.
Ten derde maken sommige social mediabureau's gebruik van zogenaamde automatisering tools. Dit neemt het risico met zich mee dat het algoritme van TikTok dit kan oppikken en op een dag besluiten om het account te verwijderen. Niets is erger dan op een dag wakker worden en ontdekken dat zijn account zonder enige reden is verbannen.
Natuurlijk zijn niet alle social mediabureau's even slecht en zijn er altijd goede bureau's te vinden om je social media uit te besteden. Het vinden van een goed bureau kost vaak tijd en soms ook een periode van uittesten. Het kopen van volgers daarentegen heeft vaak gelijk effect en doordat de dienst vaak eenmalig is, zit je niet aan een abonnement vast. Als je ervoor kiest om TikTok volgers te kopen, dan koop je vaak via een bron die je vertrouwt en hoef je dus ook geen zorgen te maken dat er iets met je account gebeurt. Het kopen van TikTok volgers geeft dus meer controle en kan je op lange termijn geld en een hoop problemen besparen, dat terwijl je hetzelfde effect bereikt. Kies je een van de TikTok diensten die hier worden vermeld, kun je er zeker van zijn dat je werkt met een kwaliteitsservice die je helpt de groei te vinden waarnaar je op zoek bent.

Succes vinden op TikTok

Wanneer je voldoende tijd besteed aan het maken van hoogwaardige inhoud, dat aantrekkelijk is voor jouw ideale demografie, en zelfs enkele volgers aan je account toevoegt door ze via een van deze geweldige sites te kopen, kun je zien dat je groei op het platform begint te stijgen. Bedenk eens hoe je je zult voelen als je het aantal volgers en de engagement op je profiel elke keer ziet stijgen, wetende dat mensen genieten van jouw inhoud. Wie weet? Misschien kom je zelfs op de For You pagina terecht, waardoor miljoenen mensen je account kunnen ontdekken. Met het soort groei dat mogelijk is op TikTok, is de sky the limit. Dus begin met het uitbreiden van je bereik op het platform en ontdek de mogelijkheden wat een groter bereik voor jou of je bedrijf kan betekenen.
Delen met
Ook interessant