Snoop Dogg en Skechers slaan handen ineen voor basketbal-collab

jan 29 , 18:50 Entertainment
snooperd
Dus, raad eens wat er in stijl op het basketbalveld terechtkomt? De nieuwste basketbalschoenen van Skechers, en ze werken wederom samen met niemand minder dan the man himself: Snoop Dogg! Om een ​​serieuze flair aan de sneaker-game te geven.
Deze nieuwe release maakt deel uit van de Skechers x Snoop Dogg-collectie en zet hun slam dunk in de basketbalscene sinds afgelopen herfst voort. Skechers staat de laatste tijd in vuur en vlam met hun dikke stijlen, waaronder samenwerkingen als Snoop Dogg x Skechers, retro-geïnspireerde sneakers en zelfs een collectie met The Rolling Stones.
23 06 23 bts 0637 fs
Foto: Skechers

Heerlijke collab

Deze voortdurende samenwerking draait helemaal om het uitlichten van Snoop’s iconische stijl en liefde voor Skechers. De frisse kicks, bekend als de SKX Resagrip Boss Treatment , zijn een unieke mix van Snoop’s vibe en Skechers’ bekroonde comfort- en prestatietechnologie.

Snoop over de schoen

Snoop Dogg heeft deze sneakers persoonlijk uitgekozen voor zijn stijlvolle collectie en prees hun “next-level demping en reactievermogen”, perfect voor snelle bewegingen op het veld. De buitenzool, geleid door Goodyeartechnologie, belooft eersteklas grip en demping, terwijl verbeterd kraagschuim voor extra enkelsteun zorgt.
23 06 23 bts 0678 fs
Foto: Skechers

Technologie ten top

Maar daar houdt het niet op: deze mid-top patta’s beschikken over de Hyper Burst Pro-technologie van Skechers voor extra demping in de tussenzool. En laten we het eens hebben over de kleuren: een levendige combinatie die niet alleen voor het veld held; het is een stijlstatement, waar je ook gaat.
skechers x snoop dogg skx resagrip boss treatment 23 06 22 snoop 301 bd flat 1
Foto: Skechers

Legitieme referenties

En hier is het echte werk: deze Skechers hebben een aantal legitieme referenties. Julius Randle (links op foto), de power forward van New York Knicks en Terrance Man (rechts op foto), shooting guard uit Los Angeles, rocken de Resagrip- en SKX Float-silhoutten op het veld.
skechers composite 1
Foto: Skechers

Skechers SKX Resagrip Boss Treatment

Dus, als het gaat om het rocken van een direct herkenbare stijl die zowel op als buiten het veld iets oplevert, dan is deze release van Skechers x Snoop Dogg er eentje voor de highlights! Check de schoenen via de website van Skechers.
253006 org e large kopie
Foto: Skechers
Delen met
Ook interessant