Titanium Rolex draait tijd vooruit met baanbrekend diepterecord

nov 03 2022, 21:00 Entertainment
schermafbeelding 2022 11 03 144100
Het meest prestigieuze horlogemerk ter wereld maakt zijn naam weer waar. Ze pushen hun limieten verder en gaan dieper dan ooit tevoren. Dit keer letterlijk dieper, want de nieuwe Rolex kan tot wel 11 km onder water.
Ondanks dat de lat voor nieuwe horloges erg hoog ligt, kunnen we wel voorzichtig stellen dat dit een nieuw hoogtepunt is. Dat zijn nog eens uitspraken. Maar als je goed nadenkt over hoe bizar 11 km onder water is, dan snap je zo’n uitspraak wel. De druk die op een horloge komt te staan op die diepte is immens, maar Rolex heeft het voor elkaar gekregen.

James Cameron

Dit is Rolex zijn eerste titanium horloge ooit. Titanium om je pols is op zichzelf al indrukwekkend, maar het wordt nog vetter. Het horloge is geïnspireerd op een experimenteel horloge van regisseur Cameron">James Cameron. En laat nou net Avatar The Way Of Water van James Cameron in première gaan binnenkort. Een horloge tot 11.000 meter onder water is dan geen toeval meer te noemen. Om een heus eerbetoon te doen aan James Cameron is de case rondom het horloge gegraveerd met datums omtrent zijn successen.

Rolex

Een horloge dat zo diep kan, wat heb je daar nou aan? Geen gekke vraag, maar de mensen die geld hebben voor zo’n horloge zijn ook de mensen die wel eens afreizen naar het diepe onbekende. Zo’n tripje kost natuurlijk veel geld en daarom is de Rolex van 26.000 euro vast kleingeld voor de toekomstige eigenaren. Naast de verbluffende performances die we van Rolex gewend zijn, vinden wij deze polsdrager simpelweg gewoon erg mooi. De Rolex zomaar even kopen wordt erg lastig, maar hoe vet is het als je met een horloge geïnspireerd op James Cameron naar de première van Avatar gaat? En Rolex zou Rolex niet zijn als ze niet een dikke trailer zouden maken voor hun nieuwe mijlpaal.
Delen met
Ook interessant