De trailer van Avatar: The Way of Water geeft ons alles waar we op hoopten en meer

Iets meer dan een week geleden gierde het enthousiasme al door ons lichaam toen we eindelijk wisten hoe de nieuwe film van Avatar zou gaan heten. Toen hadden alleen de grote filmbazen van deze aarde de trailer al mogen zien. Doordat de trailer van Avatar: The Way of Water nu eindelijk uit is, kunnen ook wij nu volle bak genieten van dit nieuwe meesterwerk.

Toen we de titel The Way of Water lazen ging onze hardslag meteen enorm omhoog. De fantastische kunsten van regisseur James Cameron in combinatie met een waterthema kan onmogelijk slecht gaan zijn.

Trailer van Avatar: The Way of Water

Natuurlijk is het van tevoren een gewaagde uitspraak om te zeggen dat een vervolgfilm onmogelijk slecht kan zijn. Zoals we iets meer dan een week geleden al zeiden: er zijn genoeg slechte ‘sequels’ gemaakt. De opluchting was dan ook enorm toen wij de trainer van Avatar: The Way of Water zagen. Ook in dit deel zijn de animaties namelijk weer adembenemend. Door al dat prachtige filmgeweld gaan wij waarschijnlijk weer met open mond naar de film zitten kijken. De muziek die gekozen is voor de trailer zorgt al voor enorm veel kippenvel, maar als daar dan ook de helder blauwe kleuren van het water bij komt zijn wij helemaal verkocht.

Terug in de bios

Disney gaat naar verluid vanaf 23 september ook de originele Avatar weer in de bioscoop laten zien. Er is namelijk geen enkele manier beter om weer helemaal terug te komen in de wereld van Avatar dan het origineel weer in de bioscoop te zien. Of dat ook in Nederland gaat gebeuren is nog niet helemaal duidelijk, maar daar hopen we natuurlijk wel op.

 

Regisseur James Cameron heeft eerder al eens gezegd dat hij van plan is om in totaal vijf Avatar-films te maken. Natuurlijk moeten we eerst maar eens wachten op The Way of Water. Het vooruitzicht op nóg drie delen klinkt ons echter nu al als muziek in de oren. Sterker nog: in een interview met Variety laat Cameron doorschemeren dat het filmen van de andere films al begonnen is.

Avatar: The Way of Water is vanaf 16 december te zien in de bioscoop.

Reageer op artikel:
De trailer van Avatar: The Way of Water geeft ons alles waar we op hoopten en meer
Sluiten