Rico Verhoeven: 'Jamal Ben Saddik is gewoon een idioot'

dec 08 2017, 15:40 Entertainment
schermafbeelding 2017 12 08 om 154117
Morgen is het dan zo ver en staat het kickboksgevecht tussen de twee zwaargewichten op het programma tijdens GLORY49 in Ahoy Rotterdam. In zijn laatste clash van het jaar zint Verhoeven op revanche in het titelgevecht met de 27-jarige Belgisch-Marokkaanse beul. De onbetwiste wereldkampioen is helemaal klaar om te shinen voor eigen publiek.
Tijdens de weging in het Steigenberger Airport Hotel in Amsterdam ging het er een stuk gemoedelijker aan toe tussen de twee afgetrainde kleerkasten. Bij de persconferentie strooide saddik">Ben Saddik nog een ouderwetse Rijkaard roggel in het gezicht van de 28-jarige Nederlander. Volgens Jamal zou Rico iets gezegd hebben zijn gezondheid, wat leidde tot een kortsluiting in de hersenpan van de kickbokser.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Voor de camera’s van Ziggosport tovert Verhoeven dit tot het land der fantasieën. “Het enige wat ik gezegd heb, is dat ik hem stilletjes heb herinnerd aan iets waar hij probeerde mee weg te komen en toch even laten merken van 'hé ik weet dat vriend'. De ouderwetse welles-nietes discussie zal zaterdag 9 december in de ring uitgevochten worden tussen de twee kemphanen, die duidelijk niet bij elkaar op de verjaardagsparty’s zullen komen.
Morgenavond zullen we weten of Rico zijn wereldtitel weet te behouden. Als je geen kaartje hebt is het gevecht tussen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik live te zien via Ziggo Sport en UFC Fight Pass. Anders zijn er hier nog een paar tickets te koop.
Delen met
Ook interessant