Red One is een avontuurlijke kerstfilm met goede komedie

jun 26 , 19:58 Entertainment
667bddf30f523
Het mag dan wel 28 graden zijn en hartje zomer, maar de filmwereld blijft gewoon lekker doorgaan. Gisteren is de trailer online gekomen van een nieuwe kerstfilm. Deze is anders dan anders, want hij zit vol met actie en avontuur.
Het klinkt een beetje gek om nu al over de koude winterdagen te praten als de zomer net is begonnen. Alhoewel we bij het kijken na deze trailer ook wel weer zin hebben in die koude dagen om heerlijk met dikke trui op de bank te liggen en een filmpje te kijken.

Red One

Waar gaat de film precies over? Deze sci-fi kerstfilm zien we de Kerstman en zijn commandant Callum Drift. Alles lijkt doodnormaal, totdat plots de Kerstman wordt ontvoerd. Callum Drift moet op zoek gaan naar zijn baas om Kerstmis te kunnen redden. Hierbij schakelt hij de hulp in van een van ’s werelds beste premiejagers, Jack O’Malley. Samen gaan ze op avontuur en op zoek naar de Kerstman, al brengt dat avontuur wel de nodige risico’s met zich mee.

Cast

Het lijkt misschien wat suf, maar met deze cast ziet het er wel heel goed uit. J.K. Simmons is namelijk de Kerstman in de film. Eerder speelde de acteur al in Whiplash, Spider-Man en La La Land. De andere hoofdrollen zijn weggelegd voor Dwayne Johnson die de rol van Callum Drift speelt en Chris Evans die Jack O’Malley speelt. Dwayne Johnson kennen we allemaal van zijn worstelverleden en speelde al in succesvolle films als Jumanji, Red Notice en Fast & Furious: Hobbs & Shaw. Chris Evans is ook een grote naam in Hollywood. Hij vertolkte jarenlang de rol van Captain America in het Marvel Universum. Verder speelde hij The Gray Man en Knives Out.
Voor wie de film wil zien, moet nog even geduld hebben. In november is de film pas te aanschouwen in de bioscoop. Hieronder kan je alvast de trailer checken!
Delen met
Ook interessant