Hoe je van een homp klei een prachtig beeld kan maken

sep 16 2018, 15:30 Entertainment
maxresdefault
Hoe is het mogelijk dat mensenhanden zoiets kunnen maken vragen wij ons af. Check dit klei beeld van Robert Liberace maar eens, het is net echt. Er komt veel kijken bij het maken van zo’n kunstwerk . Verras je vriendin en maak eens een beeld van haar. Het is weer eens wat anders dan een bos dorre rozen. Gelukkig heeft Robert voor iedereen die geïnteresseerd is een video met uitleg gemaakt. Handig.
Robert geeft in zijn video aan dat het belangrijk is om met drie dimensies te werken voor een zo mooi mogelijk effect. Het werken in drie dimensies zorgt ervoor dat de kunstenaar de spieren en de botten leert begrijpen. Dus pak je vergrootglas erbij en ren op je vriendin af. En blijft gefocust, dat is heel erg belangrijk.
Robert Liberace heeft meer dan 20 jaar ervaring. Naast het maken van beeldhouwwerken is hij veel bezig met schilderen. Hij is benoemd als “Living Master” door het Art Renewal Center. Laat je inspireren door deze man en pak je homp klei er maar bij. Wedden dat het net zo mooi gaat worden als het kunstwerk in de video van Robert?
Delen met
Ook interessant