Op deze manier kan je wel seks hebben in een extreem hete slaapkamer deze zomer

jun 21 , 20:02 Entertainment
depositphotos 51954269 l 2
Een hete slaapkamer betekent hete seks, toch? Helaas is dat voor veel mensen niet het geval. Wanneer je bijna van elkaar afglijdt door al dat zweet, kan het de pret snel bedrukken. En als je al niet goed tegen hitte kunt, is zo'n dampend avontuurtje helemaal geen feest…

In je slaapkamer...

Na een zwoele zomerdag gieren natuurlijk de hormonen door je lijf. Wat is er lekkerder dan zo'n dag af te sluiten met een stomende vrijpartij? Maar als de temperaturen stijgen, stijgt helaas ook je zweetgehalte. En dat kan soms wat minder prettig zijn. Daarom hebben wij een aantal verfrissende tips voor je op een rijtje gezet.

Koele start

Spring samen onder de douche voor een verfrissende start. Het koelt jullie allebei lekker af en biedt meteen een perfect excuus voor wat speelse, natte avonturen voordat jullie naar de slaapkamer gaan.

Koude lakens

Gooi je lakens een paar minuten in de vriezer voordat je ze op bed legt. Ja, serieus! Het voelt alsof je in een koel paradijs stapt en helpt de temperatuur lekker naar beneden te halen.

Ijsblokjes

Een hete slaapkamer is de ultieme gelegenheid om wat nieuws uit te proberen. Raadpleeg het vriesvak en tover een aantal ijsblokjes tevoorschijn. Dit zorgt voor verkoeling op je lichaam, maar kan daarnaast ook voor wat extra sensaties zorgen.

Airco of Ventilator

Deze klinkt natuurlijk vrij logisch, maar zet die airco of ventilator op volle toeren voor of naast je bed. Dit kan de temperatuur flink naar beneden halen en de boel een stuk aangenamer maken. Bonus: een ventilator kan ook zorgen voor een sexy windmachine-effect, alsof je in een muziekvideo zit!

Op z’n honds

Vermijd de klassieke missionaris positie waarbij je op elkaar ligt te bakken en ga voor op z’n hondjes. Minder huid-op-huidcontact betekent minder zweet en meer plezier. Minder zweet + plezier = win-win in de slaapkamer!
Delen met
Ook interessant