Koffie nodig? Binnenkort komt waarschijnlijk een tekort aan Nespresso

mei 07 2020, 16:00 Entertainment
cafenevrije koffie
Rutte pompte gisteren tijdens de persconferentie positief nieuws de wereld in en daar zijn wij blij mee. Helaas moeten wij je wat minder tof nieuws vertellen. Nespresso heeft productieproblemen en dat zorgt ervoor dat wij binnenkort zonder ons bakkie pleur komen te zitten. Wij maken ons in ieder geval flink veel zorgen, want ons bakkie koffie missen op een zonnige ochtend zien wij niet zitten.

Nespresso

De fabriek van Nespresso ligt bijna helemaal stil. Dit doen ze om de veiligheid van hun personeel te waarborgen. En dat begrijpen we heel goed, niemand wil namelijk fucken met iemand zijn gezondheid. Wat ook niemand wil is een decaf koffie. Echt ranzig. Toch is het vooruitzicht met decaf koffie het meest realistisch van allemaal. Alle Nespresso winkels zijn helemaal dicht getimmerd. Als je denkt te beschikken over een stel goedwerkende hersenen en online je koffie gaat bestellen, dan heb je ’t goed mis. Alles is bijna tijdelijk uitverkocht.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Twitter

Gelukkig is het mediateam van Nespresso nog wel aan het werk. Zij laten namelijk aan hun trouwe koffiefans weten dat de productie is verminderd. Zo schrijven ze op twitter: “We hebben momenteel een kleiner aanbod, zodat we toch koffie kunnen blijven leveren. We hopen snel meer te kunnen bieden, maar weten helaas nog niet wanneer.” Naar een andere teleurgestelde koffiefan schrijven ze: “In verband met de huidige situatie hebben we tijdelijk de productie gedeeltelijk stilgezet, zo waarborgen we de gezondheid van onze geliefde collega’s.”

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Delen met
Ook interessant